Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Απάντηση Δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ στον υπ. Δήμαρχο Θ. ΚΑΣΟΛΑ για την έκθεση VERDE.TEC

Απάντηση του νυν δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας Γεωργίου Αποστολάκη και υποψήφιου για τις επικείμενες εκλογές, σε δημοσίευμα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) του ετέρου υποψηφίου του Αθανασίου Κασόλα.
Αναλυτικά.....

Απάντηση Δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας Γεώργιου Αποστολάκη στον Κασόλα Αθανάσιο για την έκθεση VERDE.TEC

          Όψιμο το ενδιαφέρον σας κ. Κασόλα, για να παραμείνετε στο προσκήνιο εν όψει προεκλογικής περιόδου. Κατ’ αρχήν, για το χαρακτηρισμό σας ως «απερχόμενου δημάρχου», θα σας συμβούλευα να σεβαστείτε, τώρα και στη εξής, την ετυμηγορία, τη θέληση των δημοτών. Αυτοί και μόνον αυτοί θα αποφασίσουν και η απόφασή στους πρέπει να είναι σεβαστή από όλους. 
       Δεύτερον, αυτού του είδους οι τακτικές που αρχίσατε να υιοθετείτε εσείς και οι συμβουλάτορές σας έχουν σαν αποτέλεσμα το διχασμό της κοινωνίας και δεν συμβάλλουν στην αντικειμενική και ορθή ενημέρωσή τους. Και σε αυτή τη κατηφόρα δεν πρόκειται να σας ακολουθήσω, γιατί πάντα ο σκοπός μου ήταν και είναι να ενώνω προσπάθειες παρά να διασπώ τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου. Επί της ουσίας:.........



     1.-Η παραπάνω έκθεση διοργανώθηκε και τα έτη 2017 και 2018. Γιατί και τότε δεν δείξατε κανένα ενδιαφέρον για τη συμμετοχή του δημάρχου ή εκπροσώπων του δήμου στην εν λόγω έκθεση; Ο καθένας καταλαβαίνει . . .
      2.-Εσείς κ. Κασόλα συμμετείχατε ή επισκεφθήκατε έστω  τη παραπάνω έκθεση; Διότι, θα ήταν λογικό να ήσασταν παρών, και λόγω προηγούμενης ενασχόλησης με το θέμα ως πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ, και λόγω επαγγέλματος αλλά και λόγω των περιβαλλοντολογικών σας ευαισθησιών που προβάλλετε τελευταία.  Ο καθένας καταλαβαίνει..
        3.-Σχετικά με τον ισχυρισμό σας ότι συμμετείχαν όλοι οι οργανισμοί και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, «εκτός φυσικά από τον Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας» σε μια ιδιωτική πρωτοβουλία, θα σας συμβούλευα να ενημερωθείτε πληρέστερα και να λέτε την αλήθεια στους πολίτες και όχι να προσπαθείτε να δημιουργήσετε απατηλές εντυπώσεις.
   4.-Σχετικά με την αναφορά σας για το «σύγχρονο απορριμματοφόρο της ανακύκλωσης που αγοράστηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή, γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν αγοράστηκε αλλά ήταν δωρεάν παραχώρηση  της ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ. Αντιπαρέρχομαι το προφανές αλλά αδικαιολόγητο ψέμα σας. Θυμηθείτε ότι εμείς, ως τέως δήμος Ανακτορίου είχαμε υπερεπάρκεια μέσων αποκομιδής. Απορώ δε, γιατί εσείς ως μέλος της τέως δημοτικής αρχής και υπεύθυνος ΦΟΣΔΑ, δεν φροντίσατε να υλοποιήσετε τις περιβαλλοντολογικές ευαισθησίες σας.
        5.-Τι εννοείτε με τον ισχυρισμό σας «ότι είμαστε από τους λίγους δήμους στο νομό Αιτωλοακαρνανίας που δεν έχουμε εν έτη 2019 προμηθευτεί ακόμη καφέ, κίτρινο και μπλε κάδο.» Οφείλατε να γνωρίζετε, εκτός κι αν σκόπιμα ξεχνάτε, ότι με την υπ’ αριθ. 152/2015 απόφαση του ΔΣ την 20-10-2015 εγκρίθηκε το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων και εγκρίθηκε και η απαραίτητη σχετική μελέτη. Άρα ο Δήμος μας ήταν έτοιμος για την υλοποίηση αναλόγου σχεδίου από το 2015. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει υλοποιηθεί το αντίστοιχο μέτρο χρηματοδότησης της μελέτης για όλους τους Δήμους Δυτικής Ελλάδας. Εντός του έτους 2019 θα ξεκινήσουν οι εντάξεις στο πρόγραμμα και η υλοποίηση του για τους καφέ, κίτρινους και μπλε κάδους. 
       6.-Όσον αφορά τους ισχυρισμούς σας ότι «δεν αξιοποιούνται ούτε τα μηχανήματα», ότι «είμαι παγερά αδιάφορος», ότι «είμαι απών κι από εκεί», τα αφήνω στη κρίση των δημοτών που μπορούν πλέον να συγκρίνουν τη διαφορά νοοτροπίας αλλά και αποτελεσματικότητας όχι μόνο σε θέματα καθαριότητας αλλά και στα υπόλοιπα θέματα του δήμου, κάτι που σας τρομάζει, λόγω προτέρου εντίμου απασχόλησής σας. Τα «πνευματώδη» υστερογραφήματά σας (Υ.Γ.) θα μου προξενούσαν το γέλιο αν δεν έδειχναν τον κατήφορο που έχετε πάρει, διεκδικώντας το δήμο με αυτό το θλιβερό τρόπο.




16 σχόλια:

  1. Mε μπροστάρηδες τις ύαινες που κατασπαράσσουν και τα τρωκτικά που ροκανίζουν το δημόσιο χρήμα ενώνεις τους δημότες Γεωργοδόδωρε ;αν τολμάς γράψε τα ονόματα των 12 εργολάβων και προμηθευτών που πήραν στη θητεία σου 3.500.000 ευρώ και δίπλα από κάθε Χρηματικό ενταλμα πληρωμής τους Αντιδημάρχους που παρέλαβαν αν παρέλαβαν ή απλώς υπέγραψαν εικονικά χεπ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΊ επιθεωρητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγκατέλειψε και το πρόγραμμα ανακύκλωσης, η παρούσα δημοτική Αρχή.
    Τίποτε δεν έκανε στο τοπο μας. Απλά πανηγυρίζει.
    Ας μετατρέψουμε το θυμό και την οργή μας σε δύναμη ανατροπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο δήμαρχε διέλυσε τους λασπολογους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Αποστολάκη, εσύ δεν είσαι εκείνος που έφερες στον ΧΥΤΑ του δήμου 10.000 τόνους σκουπίδια από την Ηλεία και την Ολυμπία ΕΝΩ ως αντιπολίτευση έλεγες «ούτε μία σακούλα σκουπίδια στο ΧΥΤΑ» ; Εσύ δεν είσαι ο δήμαρχος που δέχτηκε να παίρνει τα σκουπίδια της Λευκάδας παρά την αντίθεση του κ. Κασόλα και όλης της αντιπολίτευσης ; Μπορεί λοιπόν κανείς να περιμένει από σένα ανακύκλωση ; Να λοιπόν γιατί δεν συμμετέχεις σε τέτοια συνέδρια, γιατί δεν σε ενδιαφέρουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χωρίς ανακύκλωση δεν υπάρχει συμφωνία με τη Λευκάδα. Όμως τα σκουπίδια της Λευκάδας θα έρθουν όπως είναι χωρίς καμία επεξεργασία. Κάποιοι έκαναν διαπραγματεύσεις πίσω από κουρτίνες. Ξυπνήστε ρεεεεεεε. Μαυρίστε τον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κασολας σε πείραξε Μπαγασακο,έρχεται η ώρας σου όπως και στο σκυλολόι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με αυτά τα θέματα ο Αποστολακης θα συρθεί πίσω από το ΚΑΣΟΛΑ που του βάζει θέματα που δε μπορεί να παρακουληθησει και θα μείνει έκθετος και πολύ λίγος στα Μάτια των δημότων με φυσικό έπακολουθο την συντριπτική ήττα Αποστολακη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΟΛΛΗ ΑΥΤΌΣ Ο ΚΑΣΟΛΑΣ ΕΊΝΑΙ το Φαβορί
      Ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΔΙΈΙΔΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΌΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΣΟΛΑ
      ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ ΔΟΥΛΕΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
  8. Φυλάξτε λίγη πίκρα για μετά τις εκλογές.
    Με τέτοια τερτίπια δεν κερδίζονται εκλογές Θανάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΟΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ....5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΑΣ ΚΟΙΤΆΞΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΆ....Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η' Ο ΕΝΑΣ Η' Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΊΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΤΟ ΛΕΥΚΟ . ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΛΕΥΚΟ ΚΑΠΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ Κ ΑΣ ΕΙΜΑΙ Άνθρωπος ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ...ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Κ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑ ΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ, ΑΥΤΟ ΔΕΊΧΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΌΤΗΤΑΣ.ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟΣ-ΕΧΘΡΑ-ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δήμαρχε, αυτός είναι αχάριστος με όσα του έκανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε μου Κώστα Τριαντακωνσταντή !
    Κατά την προσωπική μου πολιτική άποψη και λάθος ή σωστή άποψη
    Είσαι ο μόνος και μοναδικός πολιτικά ικανός, σωστός και έντιμος πολιτικά πολιτικός, να οδηγήσεις και μαζί με τους συνδημότες/σσές σου το δήμο Ακτίου Βονιτσας στην πρόοδο και την προκοπή.
    Προχώρα Φίλε μου Κώστα όπως παντα έπραττεις και πράφττεις
    και " Οσοι εθελοντικά κι' ελεύθερα προσέλθουν " σε αυτόν τον δίκαιο-ανιδιοτελή και ωραίο πολιτικό σου αγώνα.
    Με απέραντη εκτίμηση και αγάπη !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να γιατί θα είσσαι και παλι Δήμαρχος. Με βάση μελέτες και σχεδιασμό και όχι στο πόδι, Οι άλλοι χαμπάρι δεν παίρνουν για το πως διοικείται ένας δήμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλά πιστεύει κανείς ότι αυτά τα έγραψε ο Γιωργος Αποστολακης ;;; ΧΑχα ΧΑΑ γελάνε και οι πέτρες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. φιλε 1:37 πολυ φοβαμαι οτι για αλλον δουλευουν και οι δυο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο