Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Με μεγάλη επιτυχία η χοροεσπερίδα του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου


       Με ξεχωριστή επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή κόσμου (η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής εκδήλωση), παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία, πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα του Περιβαλλοντικού - Πολιτιστικού Συλλόγου Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου, χθές  Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013, στο κέντρο «Αγρίμια» στην Αθήνα.
        Πολύς κόσμος, Χρυσοβιτσάνοι, φίλοι τους και όχι μόνο, τίμησαν με την παρουσία τους την ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου και χάρηκαν μια επιτυχημένη βραδιά με πολύ κέφι και χορό, με τους ήχους παραδοσιακής μουσικής. Οι καλεσμένοι κυριολεκτικά ξεφάντωσαν με ατελείωτο χορό και με πάρα πολύ κέφι μέχρι λίγες ώρες πριν ξημερώσει…
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ-PHOTOTSELIOS...



       Άξιοι «οικοδεσπότες» της βραδιάς ο πρόεδρος του Περιβαλλοντικού - Πολιτιστικού Συλλόγου Μάκης Ζορμπάς και όλα τα μέλη της διοίκησης του δραστήριου συλλόγου, που ευχαρίστησαν τον κόσμο για την παρουσία του στην ετήσια εκδήλωση. 
     Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο Μάκης Ζορμπάς πρόεδρος του συλλόγου αφού έκοψε την πίτα, καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους και όλους τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε υγεία και αισιοδοξία για το 2013, και αναφέρθηκε στη πορεία του Συλλόγου τονίζοντας: "Παρά την δύσκολη οικονομική κατάτασταση που βιώνουμε όλοι μας, πιστεύω οτι οι εκδηλώσεις ανταμώματα  μας φέρνουν πιο κοντά, μας βοηθάνε και μας δίνουν κουράγιο να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες. Μας δίνεται η δυνατότητα να βρεθούμε όλοι μαζί, να θυμηθούμε το χωριό μας τη Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου, να μάθουμε τα νέα, να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε και να χαρούμε".

Το παρών έδωσαν:
   Ο Βασίλης Μουρκούσης π. πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου Ξηρομέρου, ο Γιάννης Ζορμπάς Δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου, από την Ξηρομερίτικη Εταιρεία Λόγου και τέχνης οι Χρήστος Γαζέτας, Γιώργος Μπαρμπαρούσης, ο Πρόεδρος του συλλόγου Κατούνας Βαγγέλης Κουτιβής, ο πρόεδρος του συλλόγου Αετού Θανάσης Αναγνωστέλος και το μέλος Σπύρος Μπάκας, από το Σύλλογο Θυρίου η αντιπρόεδρος Σώζου Ελευθερία, ο πρόεδρος του συλλόγου Αγραμπέλου Γιώργος Τσέλιος, ο π. Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αγραμπέλου Δήμος Τάγκας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων της Βελανιδιάς και Περιβάλλοντος και Πρόεδρος των Σκουρτιανιωτών Αθήνας Σπύρος Φυσελιάς, ο Γραμματέας των Σκουρτιανιωτών Αθήνας Στρατούλης Γεράσιμος, από το σύλλογο Γουριώτισσας ο πρόεδρος Αποστόλης Τσούτσας και ο αντιπρόεδρος Νίκος Μπίκας,  από το Συλλογο των απανταχού Φυτειωτών «το Λιγοβίτσι»  ο πρόεδρος Αντώνης Μπενέκος και το μέλος του Δ.Σ. Βαγγέλης Αποστολάκης, το ιστορικό μέλος της βελανιδιάς Μάκης Κατσαρομήτσος, ο Ραδιοφωνικός παραγωγός του Μαγεία FM Λάμπης Μαυρέλης, ο Λάμπρος Σιαπέρας  πανεπιστημιακός  υπάλληλος, κ.α.
























































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο