Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Η Συνεστίαση της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας.














Σήμερα Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009, το μεσημέρι η ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΠΑΝ.ΣΥ.) πραγματοποίησε συνεστίαση στο κέντρο «ΠΛΑΚΙΩΤΙΣΣΑ» επί της οδού Δ. Αρεοπαγίτου 7, στην Πλάκα, του συμπατριώτη μας από τον Βάλτο Χρήστου Σαλαούνη. Η Εξυπηρέτηση και η παροχή στην ΠΑΝ. ΣΥ. από την διεύθυνση του κέντρου ήταν μοναδική.
Ο Πρόεδρος Πάνος Χολής ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση της ΠΑΝ.ΣΥ. και τους ευχήθηκε καλές γιορτές.
Η εκδήλωση ήταν πολύ καλή και οι παραβρεθέντες απόλαυσαν ένα υπέροχο Κυριακάτικο μεσημέρι με νόστιμο φαγητό, υπέροχα τραγούδια από την λαϊκή ορχήστρα του κέντρου.
Την παράσταση όμως έκλεψαν, ο σπεσιαλίστας στο κλαρίνο, Κώστας Αριστόπουλος και η τραγουδίστρια Βάσω Αθανασάκη οι οποίοι ήρθαν ειδικά για την εκδήλωση και έπαιξαν υπέροχα δημοτικά τραγούδια τα οποία χόρεψαν οι Αιτωλοακαρνάνες με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους : ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. Αλέκος Σάββας, ο πρώην Πρόεδρος και Μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου ΙΣΤΑΜΕ Παναγιώτης Τρυφιάτης, οι πρώην Πρόεδροι, Γιώργος Αναγνωστόπουλος και Φίλιππος Φαρμάκης, ο Πολιτευτής του Νομού Μάκης Παράσχος, Πρόεδροι των Ομοσπονδιών και Συλλόγων, ο εκδότης της "Αιτωλοακαρνανικής" Χρυσόστομος Πατούλαςκ.ά.
ΦΩΤΟ: foto art angelos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο