Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Συγχαρητήρια επιστολή του πρώην προέδρου του ΝΠΔΔ, Παντελή Αποστολάκη προς το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

 


πηγή: akarnanikanea.gr

Πριν από λίγες ημέρες το θεατρικό εργαστήριο του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας συμμετείχε με επιτυχία, κατακτώντας βραβεία στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου της Αρχαίας Κορίνθου ¨Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ.

Πραγματικά αισθάνομαι δικαιωμένος που πριν τρία χρόνια στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτιου Βόνιτσας πήραμε την απόφαση να δημιουργήσουμε το Θεατρικό Εργαστήριο .

Δικαιωμένος για κάθε βήμα που κάνει αυτή η ομάδα ,για κάθε συμμετοχή ,παράσταση και επιτυχία.

Συγχαρητήρια λοιπόν πρώτα απ’ όλα στους ερασιτέχνες ηθοποιούς και συντελεστές ,στους αφανείς αγωνιστές πού αφιλοκερδώς με κόπο , με προσωπικό χρόνο ,δίνουν την ψυχή τους για την υλοποίηση τέτοιων προσπαθειών και αποτελεσμάτων

Συγχαρητήρια στον επικεφαλή του Θεατρικού Εργαστηρίου σκηνοθέτη και ηθοποιό Γιώργο Παυλιδάκη που ουσιαστικά από το μηδέν ανέλαβε αυτό το εγχείρημα . Αισθάνομαι ότι είμαστε πολύ τυχεροί ως τοπική κοινωνία που τον έχουμε στο δυναμικό μας.

Κατάφερε και δημιούργησε σε μικρό χρονικό διάστημα ένα πολύ δυναμικό θεατρικό εργαστήριο με ερασιτέχνες ηθοποιούς υψηλού επιπέδου.

Εγώ από την πλευρά μου θα είμαι εδώ να τους στηρίξω όπου χρειαστεί .

Με την αρμοδιότητα τους δημοτικού συμβούλου μαζί με την δημοτική ομάδα της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ακτιου Βόνιτσας θα διασφαλίσουμε ότι αυτό το θεατρικό εργαστήριο δεν θα σταματήσει ποτέ την λειτουργία του.

Κλείνοντας να τονίσω ότι είναι λίγοι οι μικροί και μεσαίοι δήμοι στην Ελλάδα που έχουν θεατρικό εργαστήριο και δημοτική φιλαρμονική . Το προσπαθήσαμε και το υλοποιήσαμε από το 2021.

3 σχόλια:

  1. Eρχονται οι οικονομικοί επιθεωρητές.
    Καλά ξεμπερδέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα που είναι . Γιατί εδώ και 5 χρόνια ακούμε ότι έρχονται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλα ρε Παντελο δεν μπορεί κανείς να αμφισβητησει τα όσα έκανες τότε αλλά στον κουμπάρα σου έπαιρνες πιο πάνω από εκατομμύριο το χρόνο. Οι Κασολαδες ούτε καν εκατό χιλιάδες πάρα πολλά έχουν κάνει με τόσα λίγα λεφτά που πήραν για την φετινή χρονιά μην τους ζητάμε και τα ρέστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο