Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

.Δίνουν και παίρνουν οι αντικοινωνικές συμπεριφορές στον Μύτικα. Στόχος το υπαίθριο γυμναστήριο στο ''Βορό'' και το γήπεδο Μύτικα.

 

Δυστυχώς το έλλειμα Παιδείας και κοινωνικής μόρφωσης, που οδηγεί σε αντικοινωνικές συμπεριφορές, κάνουν την παρουσία τους εμφανή σε πολλά σημεία του Μύτικα.....
Τελευταία επεισόδια στο υπαίθριο γυμναστήριο του Μύτικα στο ''Βορό'', όπου κάποιοι για πολλοστή φορά στραβώσανε την πόρτα εισόδου τρακάροντας την με μηχανάκι!!!
Επίσης στο γήπεδο του Μύτικα, όπου εδώ και πάρα πολύ καιρό μπαίνουν μέσα μηχανάκια και κάνουν σπινιαρίσματα, καθώς και ποδήλατα και καρότσια, με αποτέλεσμα να έχουν προκληθεί ζημιές στον πλαστικό τάπητα. Για τα γελάδια και τα σκυλιά(!!!) που έχουν μπει τα έχουμε ξαναπεί παλαιότερα.
Το ακόμα χειρότερο, κάποιοι ανάψανε μέχρι και μικρή φωτιά στο σημείο του πέναλτι, με αποτέλεσμα να καεί λίγο ο χλοοτάπητας. Το ίδιο έγινε πρόσφατα και στο γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα στον Αστακό.
Επίσης τα αμέτρητα πλαστικά μπουκάλια που είναι πεταμένα παντού, από συμπατριώτες μας που αθλούνται και όχι γιατί τα έφερε κάποιος αέρας ή το κύμα, ενώ μέσα στο γήπεδο υπάρχει κάδος απορριμμάτων. Η κακή συνήθεια να πίνουν κάποιοι νερό και να το εκσφενδονίζουν σε μία επίδειξη μαγκιάς καλά κρατεί. Δίπλα είναι ο κάδος σκουπιδιών αλλά...
Φαίνεται ότι αυτό είναι το τίμημα που πληρώνουν γήπεδα που είναι μέσα στα χωριά, που αντί να τυγχάνουν τον σεβασμό και την προσοχή όλων μας, κάνουμε ότι μπορούμε να τα διαλύσουμε.
Αυτά βέβαια τα πραγματικά γεγονότα που τα ξέρουν όλοι, είναι αδιαμφησβήτητα, καμία φωτογραφική μηχανή δεν τα απαθανατίζει και κανένα στόμα και κείμενο δεν τα αναφέρει, σε ένα είδος ομερτάς, μην στενοχωρήσουμε κάποιους, απλά προβάλουμε μόνο τα αποτελέσματα αυτών των συμπεριφορών για να πούμε κάτι άλλο διαφορετικό.
Σε κάθε περίπτωση η εκάστοτε δημοτική αρχή, οφείλει να παρέμβει και να διαθέσει χρήμα των δημοτών, κόπο και χρόνο για να αποκαθιστά τα αποτελέσματα της αντικοινωνικής συμπεριφοράς κάποιων, αλλά και για να συντηρεί τις αθλητικές εγκαταστάσεις από την φυσιολογική φθορά που έχουν.
mytikaspress

2 σχόλια:

  1. Δικαιολογίες πολλές.
    Απάντηση στο ερώτημα υπήρξε ναι η όχι κακοτεχνία στην εκτέλεση του έργου από μεριάς εργολάβου;
    Αν όλα έγιναν σύμφωνα με τις προδιαγραφές γιατί μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει η παραλαβή του έργου;
    Μήπως περιμένουμε να γίνει ακατάλληλο για χρήση και μετά να τα φορτώσουμε όλα στις δήθεν αγελάδες που μπήκαν να φάνε το χορτάρι που γέννησε ο χλοοτάπητας;
    Γιατί πράγματι πριν λίγους μήνες ο χλοοτάπητας ήταν γεμάτος με φυσικό χόρτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας πάει κάποιος να δει και τα γήπεδα του αστακόυ που είναι όπως ήταν από τότε που φτιάχτηκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο