Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Εργασίες αποκατάστασης οδοποιίας, πραγματοποιήθηκαν στις τοπικές κοινότητες Πλαγιάς και Περατιάς


πηγη : Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας / Municipality of Aktio-Vonitsa

Στις τοπικές κοινότητες Πλαγιάς αλλά και Περατιάς πραγματοποιήθηκαν εργασίες αποκατάστασης της οδοποιίας σε δρόμους εντός των παραπάνω οικισμών οι οποίοι είχαν πληγεί εξαιτίας έντονων καιρικών φαινομένων......


Με το έργο αυτό η καθημερινότητα των πολιτών των ανωτέρω οικισμών κατέστη σαφώς ευκολότερη αφού η πρόσβαση από και προς σε αυτές κατόπιν των εργασιών ασφαλτόστρωσης βελτιώθηκε στα μέγιστα. Παράλληλα επιλύθηκαν χρόνια προβλήματα των κατοίκων της περιοχής οι οποίοι διαμαρτύρονταν συνεχώς για την άσχημη κατάσταση των κεντρικών οδών των οικισμών αυτών.

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και βελτίωσης των οδών αυτών συνεχίζονται μέχρι και σήμερα ενώ είχαν ήδη ενταχθεί στο τεχνικό πρόγραμμα του τρέχοντος έτους και συγκεκριμένα στο έργο με τίτλο «Αποκατάσταση οδοποιίας του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας λόγω καταστροφών από ακραία καιρικά φαινόμενα» .

Το έργο αυτό ξεκόλλησε μετα απο παρέμβαση του Δημάρχου Άκτιου Βόνιτσας στον υφυπουργό υποδομών κ. Ταχιαο και την πληρωμή λογαριασμών του αναδόχου που ήταν απλήρωτοι για μεγάλο χρονικό διάστημα .

Εκ του δήμου












3 σχόλια:

  1. Επιτέλους μας θυμήθηκαν.Μπραβο δημαρχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε μια λακκούβα δεν είχαν κλείσει οι προηγούμενοι. Και αυτοί με το που βγήκαν ρίχνουν δρόμους. Μπράβο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο