Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΜΙΣΘΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΡΜΟΥ

 


ΑΠΟΦΑΣΗ 362/2024

Ο Δήμαρχος

Έχοντας υπόψη:


1.      Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87 τ. Α΄/7-6-2010) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» και ειδικότερα της παρ. 1 θ αυτού.....


2.     Την ανάγκη για την επικουρία του Δημάρχου σε θέματα διεκπεραίωσης των εκδηλώσεων που υλοποιούνται κατ΄ έτος στο δήμο Θέρμου. 


3.      Τη δυνατότητα αξιοποίησης των ειδικών γνώσεων, της πολύχρονης εμπειρίας και της εκούσιας εθελοντικής διάθεσης για προσφορά του Φώτιο Αγγελόπουλου του Προκοπίου, πτυχιούχου του τμήματος Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

4.      Το γεγονός ότι από τις διατάξεις της παρούσας δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του προϋπολογισμού του Δήμου, δεδομένου ότι ο άμισθος σύμβουλος θα εκτελέσει το έργο του χωρίς αποζημίωση.


                                                                               ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

Αναθέτει στον κο Αγγελόπουλο Φώτιο του Προκοπίου  καθήκοντα άμισθου συμβούλου για την επικουρία του Δημάρχου Θέρμου κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Ειδικότερα ο ανωτέρω σύμβουλος θα παρέχει αμισθί συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα πολιτιστικά, περιβαλλοντικά, αθλητικά και ειδικότερα θα συμβάλει με τις γνώσεις και την εμπειρία του στον τομέα οργάνωσης εκδηλώσεων όπως: τελετές μνήμης, αγώνες ποδηλάτου, αγώνες δρόμου, συναυλίες, μουσικές εκδηλώσεις, μουσικές σκηνές κα.

Ο ανωτέρω θα ασκεί καθήκοντα αμιγώς συμβουλευτικά, χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες προς τον Δήμαρχο στα ανωτέρω θέματα και θα συνεργάζεται με τις αρμόδιες υπηρεσίες, Υπουργεία και φορείς για την επίτευξη του παραπάνω σκοπού.

Η παρούσα ισχύει από 30/08/2024 έως 31/12/2028 , πλην της τροποποίησης της ή της ανάκλησης της χωρίς ο ορισθείς να δικαιούται αποζημίωση από την άσκηση των αρμοδιοτήτων αυτών.

 Η παρούσα να κοινοποιηθεί στον οριζόμενο και να αναρτηθεί στο διαδίκτυο.                                                                                                     

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

 

 

Κοιν. 

– Ενδιαφερόμενο

– Προϊστάμενο Τμήματος Διοικητικών

  & Οικονομικών Υπηρεσιών

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο