Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Χρυσοβίτσας, παραδώσαμε τα χρήματα στην οικογένεια της μικρής Μαρίας Νίκης !!


    Την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024  τα μέλη του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Χρυσοβίτσας, Σπυλα Ζορμπά (πρόεδρος), Χριστίνα Χαντζή (ταμίας), Κατερίνα Καραπιπέρη, Βασίλης Μούρκας (γραμματέας), παρέδωσαν τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στην οικογένεια της μικρής Μαρίας Νίκης.  .....

Όπως αναφέρει ο σύλλογος "ήταν μια συγκινητική μέρα για μας και για όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν στη συγκέντρωση χρημάτων για έναν τόσο ιερό και όμορφο σκοπό!!!!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές  για όλη τη διαδικασία που γνωρίζουμε καλά ότι την έκαναν ευχάριστα!!!

Να ευχαριστήσουμε θερμά την Εντεταλμένη Συμβουλο του Δήμου μας Άρτεμις Τσόμπου Που  οργάνωσε τη συγκέντρωση χρημάτων από το προσωπικό του Δήμου Ξηρομέρου!!

Την Άννα Μητσανη που συγκέντρωσε τα χρήματα στα γραφεία της Ένωσης!!

Την Αγγελική Πιτσούλια που συγκέντρωσε χρήματα στο φροντιστήριο αγγλικών my school! Αγγελική συγχαρητήρια για τους μικρούς μαθητές αλλά και τους γονείς τους που έδειξαν τη παιδεία που έχουν και την ενσυναίσθηση!!!!

Την κυρία Νανα Λαΐνα που συγκέντρωσε χρήματα!! Νανά σε ευχαριστούμε πολύ!!!

Τον Πάνο Παπαζώη και τον Δημήτρη παπαζώη, μπράβο σας παιδιά για την προσπάθεια και την στήριξη!!!

Τον κύριο Καημενακη Σπύρο διευθυντή του Δημοτικού σχολείου Αστακού!! Όπου οφείλω να πω ότι ανταποκρίθηκε αμέσως αλλά και σε μια συζήτηση που είχε με την μαμά της μικρής Μαρία Νίκης μας έκανε όλους να συγκινηθούμε!! Χαρήκαμε πολύ που είδαμε ότι υπάρχουν τέτοιοι εκπαιδευτικοί στα σχολεία μας!!!

Και τέλος να ευχαριστήσουμε τις δικές μας προϊστάμενες του Δημοτικού σχολείου Ζέρβα Ευαγγελία και Νηπιαγωγείου Στασινού Λένα για την  μεγάλη προσπάθεια αλλά και συμμετοχή που είχαν!!

Να ευχηθούμε τα καλύτερα στην μικρή αγωνίστρια Μαρία Νίκη όπου σύντομα θα ξεκινήσει το ταξίδι της για την Ιταλία!!! 

Ευχόμαστε να γυρίσει σύντομα κοντά μας υγιής και δυνατή!!!

Ας στείλουμε όλοι την αγάπη μας στην οικογένεια και να ευχηθούμε τα καλύτερα στην μητέρα του παιδιού!!  

Και να της πούμε ένα μεγάλο μπράβο για την αξιοπρέπεια τη δύναμη και την ενέργεια που έχει αυτούς τους τελευταίους μήνες!!!!

Μαρία Νίκη - Κωνσταντίνα οι καρδιές μας είναι μαζί σας"












1 σχόλιο:

  1. Καλά κάνανε τα παιδάκια αξία το κράτος απουσιάζει γιαυτο τους σιχαθικε ο λαός ο λαλιστατος υπερ υπουργός αδωνης κοιμάται τον ύπνο του δικαίου στο σύννεφο του 41 τα εκατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο