Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Ανασχηματισμός: Νέος υφυπουργός στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ο Αιτωλοακαρνάνας Κώστας Καραγκούνης.


   Ανακοινώθηκε από τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης η νέα σύνθεση της κυβέρνησης.

Ο Αιτωλοακαρνάνας Κώστας Καραγκούνης αναλαμβάνει τα καθήκοντα του υφυπουργού στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με υπουργό την Νίκη Κεραμέως η οποία αποχώρησε από το υπουργείο Εσωτερικών.  



Κωνσταντίνος Ανδρέα Καραγκούνης, γεννήθηκε το 1975 και είναι γιος του Ανδρέα Καραγκούνη και της Παναγιώτας Χριστοδούλου. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του Πανεπιστημίου του Λονδίνου UEL από το οποίο αποφοίτησε με άριστα με ειδίκευση στον τομέα του Διεθνούς Δικαίου. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου UNIVERSITY OF EDINBURGH, ειδικευόμενος στον τομέα της πνευματικής ιδιοκτησίας.Μιλά δύο γλώσσες Αγγλική και Γαλλική. 
 Εκλέγετε στην εκλογική περιφέρεια Αιτωλοακαρνανίας από το 2009, έχει διατελέσει Υφυπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, από το 2012 έως το 2013 και Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, από τον Ιανουάριο έως τον Οκτώβριο του 2015.

5 σχόλια:

  1. Γιατί δεν βάλατε το σχόλιο για τον καραγκούνη? Είναι αυτό που λέει ότι είναι άφαντος, ντροπή σας γιαυτό ο τόπο μας θα είναι πάντα εκατό χρόνια πίσω, σταματο να σας διαβάζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια Κώστα το άξιζες δικαιώθηκες για τον αγώνα σου , μεγάλη τιμή για το νόμο μας και καλή επιτυχία στο έργο σου !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άφαντος και τίποτα για τον τόπο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι η πρώτη ούτε η δεύτερη ούτε και η τελευταια φορα που όταν δε σας αρέσει ένα σχόλιο δεν το δημοσιεύετε. Δικαίωμα σας(;;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστά το κάνετε συνέχεια αυτό Δεν είναι δημοκρατικό όμως !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο