Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Ποιοι διοικητές ΥΠΕ πέρασαν στην επόμενη φάση – Ψηλά στην 3η θέση η Διευθύντρια του ΚΥ Αμφιλοχίας Ρούλα Καραδήμα


Δυόμιση μήνες μετά τη διενέργεια του γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ για τους διοικητές και υποδιοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) της χώρας, ανακοινώθηκαν οι πίνακες των επιτυχόντων. Στην κορυφή της λίστας, βρέθηκαν άτομα με υψηλή κατάρτιση στον τομέα της Υγείας. Ανάμεσα στους διακριθέντες, την τρίτη θέση κατέλαβε η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Αμφιλοχίας, κ. Ρούλα Καραδήμα......

Προσωπικές Συνεντεύξεις για την Επόμενη Φάση

Στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, οι επτά πρώτοι από τους επιτυχόντες θα περάσουν από προσωπική συνέντευξη. Από τους νυν διοικητές των ΥΠΕ, πέντε κατάφεραν να περιληφθούν στη λίστα των επιτυχόντων που θα περάσουν από την προσωπική συνέντευξη. Συγκεκριμένα, οι διοικητές της 2ης ΥΠΕ, Χρήστος Ροϊλός, της 3ης ΥΠΕ, Παναγιώτης Μπογιατζίδης, της 4ης ΥΠΕ, Δημήτριος Τσαλικάκης, της 5ης ΥΠΕ, Φώτιος Σερέτης και της 7ης ΥΠΕ, Νεοκλής Παπαβασιλείου.


Αναλυτικά Αποτελέσματα των Διοικητών

Ο Χρήστος Ροϊλός, νυν διοικητής της 2ης ΥΠΕ, κατατάχθηκε στην τριάδα επικρατέστερων για την 1η ΥΠΕ και έκτος στη λίστα της 2ης ΥΠΕ. Ο Φώτης Σερέτης, διοικητής της 5ης ΥΠΕ, κατέλαβε την τέταρτη θέση στις γραπτές εξετάσεις. Στην 3η ΥΠΕ, ο Παναγιώτης Μπογιατζής ήρθε πέμπτος, ενώ κατέλαβε την έκτη θέση στην 4η ΥΠΕ. Ο Δημήτρης Τσαλικάκης, νυν διοικητής της 4ης ΥΠΕ, κατέλαβε την πρώτη θέση τόσο στην 3η όσο και στην 4η ΥΠΕ. Ο Νεοκλής Παπαβασιλείου της 7ης ΥΠΕ βρέθηκε πέμπτος στη λίστα κατάταξης των υποψηφίων. Εκτός λίστας έμειναν ο διοικητής της 1ης ΥΠΕ Παναγιώτης Στάθης και της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.

Νέα Πρόσωπα στην 6η ΥΠΕ
Στην 6η ΥΠΕ, πρώτος στην κατάταξη ήρθε ο Δημήτρης Γούλας, ακολουθούμενος από τον Γεώργιο Δέτσικα, Διευθυντή Νοσηλευτικής, και την Ρούλα Καραδήμα, διευθύντρια και συντονίστρια επιστημονικής λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Αμφιλοχίας.

Αξιολόγηση των Υποδιοικητών ΥΠΕ
Σχετικά με τους υποδιοικητές των ΥΠΕ, στις τελικές λίστες με όσους θα περάσουν συνέντευξη περιλαμβάνονται 14 ονόματα, καθώς κάθε Υγειονομική Περιφέρεια διαθέτει δύο υποδιοικητές και η αξιολόγηση θα γίνει από κοινού.

Δικαίωμα Υποβολής Ενστάσεων
Οι υποψήφιοι που δεν κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση έχουν δικαίωμα υποβολής ενστάσεων κατά των αναρτηθέντων πινάκων. Οι ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν από την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024 και ώρα 08:00 έως και την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 και ώρα 14:00, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου ΑΣΕΠ (www.asep.gr).

Οι εξελίξεις αυτές αποδεικνύουν την αυστηρή και δίκαιη διαδικασία επιλογής των νέων διοικητών και υποδιοικητών των ΥΠΕ, με στόχο την αποτελεσματική διοίκηση και αναβάθμιση του τομέα της Υγείας στη χώρα μας.

e-maistros.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο