Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

ΑΠΟΗΧΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ


Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση στελεχών και φίλων της περιφερειακής παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα», στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο 15 Ιουνίου στα γραφεία της, στην Πάτρα, τιμώντας την 14η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη.....

Την αιμοδοσία τίμησαν επίσης, με την παρουσία τους, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, βουλευτής Ηλείας, Μιχάλης Κατρίνης, ο επιχειρηματίας, εκδότης και υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Θεόδωρος Λουλούδης, αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης σπιράλ με επικεφαλής τον Πέτρο Ψωμά, οι υποψήφιοι βουλευτές Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ, Ολυμπία Λόη και Γιάννης Ταπεινός, η πρόεδρος του «Άλματος Ζωής» Ν. Αχαΐας, Αγγελική Στεφανάκη, η πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Αχαΐας «Ο Αιμοδότης», Μαρία Τριπολιτσιώτη, ο συγγραφέας Αντώνης Δ. Σκιαθάς, ενώ ξεχωριστή ήταν και η επίσκεψη της επί σειρά ετών διευθύντριας του Κέντρου Αιμοδοσίας του ΓΝ Πατρών «Αγ. Ανδρέας», ιατρού, πρώην αντιδημάρχου Πατρέων, Άννας Σπηλιωτακάρα, η οποία αφιέρωσε τη ζωή της στην εθελοντική αιμοδοσία.

Η δεύτερη κατά σειρά αιμοδοσία που διοργάνωσε η παράταξη σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του ΓΝ Πατρών «Αγ. Ανδρέας» στέφθηκε από επιτυχία, καθώς συγκεντρώθηκαν συνολικά 17 φιάλες αίματος.

«Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας οι οποίοι ανταποκρίθηκαν σ’ αυτό το κάλεσμα αγάπης και προσφοράς της παράταξής μας παρά τις υψηλές θερμοκρασίες και την ημέρα του Σαββάτου. Πρωτίστως όσες και όσους ήρθαν και χάρισαν 10 λεπτά από τον χρόνο τους, προκειμένου να δώσουν λίγο από το αίμα τους και φυσικά, το προσωπικό του Κέντρου Αιμοδοσίας και ιδιαίτερα, την ιατρό, Μαρία Πλώτα και τη νοσηλεύτρια, Αναστασία Ζυγούρα. Η πραγματοποίηση τέτοιων δράσεων αποτελεί χρέος μας απέναντι στην κοινωνία και ελπίζουμε να βρει μιμητές», δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης, Σπύρος Σκιαδαρέσης.

Από την πλευρά τους οι κύριοι Κατρίνης, Λουλούδης και Ψωμάς συνεχάρησαν την παράταξη για την πρωτοβουλία της, επισημαίνοντας πως «οι αυτοδιοικητικές παρατάξεις εκτός από την πολιτική αναφορά που έχουν, διαδραματίζουν και σπουδαίο κοινωνικό ρόλο, αποτελώντας ενεργά κύτταρα της κοινωνίας μας».

Η επόμενη προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία της περιφερειακής παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα» έχει οριστεί για τις 3 Δεκεμβρίου.








 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο