Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

62χρονος Αιτωλοακαρνάνας σκοτώθηκε σε εργατικό δυστύχημα στα Γιάνεννα

Σήμερα η κηδεία του


Τραγικό θάνατο βρήκε ο 62χρονος Βασίλειος Φοραδούλας από την Κομποτή Ξηρομέρου σε εργατικό δυστύχημα που σημειώθηκε στις 27/05 στην Αρίστη Ζαγορίου, στα Γιάννενα.....

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος εργάτης εργάζονταν μαζί με συνάδελφό του στην Αρίστη Ζαγορίου, σε έργα αποχέτευσης.

Την ώρα που άνοιγαν χαντάκι βάθους 1,5 μέτρων, χώματα υποχώρησαν, με αποτέλεσμα να τους καταπλακώσουν.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της 5ης ΕΜΑΚ, οι οποίες πραγματοποίησαν επιχείρηση απεγκλωβισμού, για να διαπιστωθεί δυστυχώς ότι ο 62χρονος οικοδόμος είχε χάσει την ζωή του.

Λίγο νωρίτερα με τη βοήθεια κάτοικων του χωριού είχε ανασυρθεί ο δεύτερος οικοδόμος, ο οποίος είναι ελαφρά τραυματισμένος.



Η κηδεία  τελέστηκε  σήμερα 29/5 στις 17:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Ανατολής στα Γιάννενα.

Η εταιρεία με μία λιτή ανακοίνωσή της εκφράζει τα συλλυπητήρια για το θάνατο του εργαζόμενου χωρίς να κάνει αναφορά στις συνθήκες που προκάλεσαν το δυστύχημα:

«Το Δ.Σ. της εταιρείας ΕΡΓΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ ΑΤΕ εκφράζει την θλίψη του για το εργατικό ατύχημα που έλαβε χώρα στην τοπική κοινότητα της Αρίστης με αποτέλεσμα το θάνατο ενός εργαζόμενου και τον τραυματισμό ενός δεύτερου.

Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του θανόντα, και ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στον τραυματία, δηλώνοντάς τους την αμέριστη συμπαράστασή μας. Σε ένδειξη πένθους τα εργοτάξια της εταιρείας θα παραμείνουν κλειστά έως την τέλεση της εξόδιου ακολουθίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο