Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Αποκατάσταση εσωτερικής οδοποιίας Κατούνας

 


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα που αφορούν την αποκατάσταση εσωτερικής οδοποιίας στην πόλη της Κατούνας. ......

Το έργο γίνεται τμηματικά μετά την ολοκλήρωση των εργασιών που αφορούν στο έργο της κατασκευής του δικτύου αποχέτευσης της Κατούνας. 

Το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για την ανάπτυξη όλων των Δημοτικών και Τοπικών Διαμερισμάτων του Δήμου μας αλλά και για την καλυτέρευση της καθημερινότητας των κατοίκων αποδεικνύεται περίτρανα και με το συγκεκριμένο έργο. 

Και δεν σταματάμε εδώ καθώς στις επόμενες μέρες θα δημοπρατηθεί και το έργο «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ», προϋπολογισμού 10.504.806,77 ευρώ. 

Οι Κασσάνδρες και οι …Πλανόδιοι που με λόγια και όχι με …έργα κατηγορούν την Δημοτική Αρχή διαψεύδονται για ακόμη μια φορά πανηγυρικά. 

Η εικόνα της Κατούνας με την ολοκλήρωση του έργου θα αλλάξει προς το καλύτερο, θα γίνει μια …καινούργια πόλη που θα την χαίρονται οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες της. 

Δύναμη Πολιτών: Ο λόγος μας είναι συμβόλαιο και όχι λόγια του αέρα…








12 σχόλια:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΜΙΑ ΠΙΣΣΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΡΟΧΗ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ.ΗΡΘΕ ΚΙ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΑΝ. ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΥΤΡΑ ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΤΟΥΝΑ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΛΚΟΤΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΤΟ ΔΕΚΑΕΝΝΙΑ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕΣ ΕΚΕΙ ΧΤΕΣ. ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραστ μυτοκολο λέμε εμείς εδώ στην Κατουνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δήμαρχε πες σε παρακαλώ από που έρχεται η πίσσα για να γνωρίζει και ο κόσμος γιατί διαφορετικά αν δεν σου τι δίνανε να βλέπαμε τι θα φωτογράφιζες χάχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που εισουν Δήμαρχε τόσα χρόνια και μας ήρθες με όλο σου το τσούρμο που ΜΑΖΕΨΕΣ από την Βόνιτσα και από την Παλαιρο να ρθεις για να φαίνεστε πολλοί μάλλον δεν θα κατάλαβες ακόμη το τι σε περιμένει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντε και εσύ να βάζεις τα σχόλια που ανεβάζουμε ή διαφορετικά κλείσε τη σελίδα και μην δέχεσαι ανώνυμα τι φοβάσαι μη γίνουν τα μούτρα κρέας σε μερικούς δεν έχουν ανάγκη οι φούρνοι από γανες το χρήμα ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για το μπαζωμα έχεις τίποτα να μας πεις?ή να περιμένουμε να δούμε και όλα τα υπόλοιπα που θα τις φτιάξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας μην το Τροφοδοτουμε αυτή τη στιγμή ίσως να μην είναι και η καλυτερη λύση τις τελευταίες μέρες των εκλογών θα ψάχνεστε για πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εδώ και δύο εκλογικές τετραετίες τάζουν ανοικτά σφαγεία,λουτρά,αγροτουρισμό κ.α και θέσεις εργασίας για να δουλεύουν οι μόνιμοι κάτοικοι. Δεν έχουμε δει τίποτα από όλα αυτά 9 χρόνια ψέμα και κοροϊδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το χωριό μας το κατέστρεψαν, στις κάλπες να είναι σίγουροι πως δεν θα τους ξεχάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο παραιτηθείς πρώην αντιδήμαρχος τι λέει για όλα αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού τα έχει κάνει μαντάρα τι να πει τώρα είναι φτεχτης και το ξέρει αλλά επειδή έχει μάθει να κινεί τα ηνία από κάπου πρέπει να πιαστεί θα ανακατωσει πάλι τη θάλασσα και εκεί θα τους κάνει τα ίδια.

      Διαγραφή
  11. Τι να πουν αυτά μωρέ δεν τα βλέπεις που είναι τελειωμένα και ψάχνουν να βρουν σανίδα σωτηρίας απδανι μες στα σπίτια του κόσμου εκεί τον είχε ο καρρυ τι θα αλλάξει. Τιμωρία και στους δυό υπεύθυνοι για την καταστροφή του χωριού μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο