Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

«Να μην επιλυθούν τα ζητήματα των ΤΟΕΒ απλά μέχρι τις… εκλογές»


Για την γρήγορη ενεργοποίησή προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα των αγροτών και ειδικότερα το θέμα της άρδευσης, ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη και τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Σπήλιο Λιβανό ο Πρώην Νομαρχιακός και Περιφερειακός Σύμβουλος και Αντιπρόσωπος του ΤΟΕΒ Παραβόλας, Γιώργος Β. Σολτάτος.....

Ελπίζει, παρ’ όλα αυτά τα ζητήματα να μην επιλυθούν απλά «μέχρι τις… εκλογές».

Η επιστολή:

Θεωρώ υποχρέωσή μου να σας ευχαριστήσω, για την ταχύτατη ενεργοποίησή σας, προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα των αγροτών του Νομού μας και ειδικότερα το θέμα της άρδευσης, με τις επιστολές που αποστείλατε στον κ. Σκρέκα (Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας)!

Ελπίζω να μην επιλυθούν αυτά απλά μέχρι τις… εκλογές!

Βέβαια δεν δείξατε καμία σπουδή όταν ένας εκλεγμένος Αντιπρόσωπος του ΤΟΕΒ (εν προκειμένω η αφεντιά μου), σας ενημέρωσε με επιστολή, από την 26η Γενάρη του 2022 για τα προβλήματα, αναλυτικά και για τις προτεινόμενες λύσεις.

Παρομοίως και όταν με σχετικό δημοσίευμα, της 31ης Μάρτη του ίδιου χρόνου, με ίδιο περιεχόμενο, για τρεις σημαντικούς κατά την γνώμη μου λόγους:

Ο πρώτος γιατί απείχαν πολύ οι εκλογές και δεν υπήρχε λόγος “ενδιαφέροντος”!

Ο δεύτερος γιατί ο συντάκτης, (Αντιπρόσωπος των αγροτών), σας είναι γνωστός για τις πολιτικές του απόψεις και οι οποίες σας είναι αδιάφορες, για να μην πω “εχθρικές “, προς τις δικιές σας!

Ο τρίτος γιατί οι δικιές σας πολιτικές , στοχεύουν στην ιδιωτικοποίηση των νερών, πράγμα που επιβεβαιώθηκε με την πρόσφατη ψήφιση του σχετικού Νόμου!

Φαίνεται όμως ότι πλησιάζει ο χρόνος που, “θα φέρει ο Βλάχος το τυρί”, όπως λέει ο Λαός μας και έτσι “δραστηριοποιηθήκατε δυναμικά “δια… επιστολής!

Όμως και εδώ κάνατε κάποιο λάθος!

Γράψατε στον κ. Υπουργό επιστολές, τονίζοντας το θέμα, ενώ θα μπορούσατε απλά να του υπενθυμίσετε, την σχετική ερώτηση που ο ίδιος (μαζί με άλλους 26 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας), υπέβαλε την 18η Μάη 2018 στους τότε υπουργούς και την οποία σας επισυνάπτω.

Το κείμενο είναι σχεδόν το ίδιο, με αυτό των δικών σας επιστολών και αδίκως “κουραστήκατε” να τις συντάξετε!

Κατά τα άλλα ελπίζω να γλιτώσουμε από την πλημμύρα του ΥΔΩΡ 2.0, που οσονούπω θα κατακλήσει και τον Νομό μας!





agriniopress.

1 σχόλιο:

  1. Όλα τα ΤΟΕΒ πρέπει να πάνε στους δήμους. Και να πληρώνουμε όλοι μάς στο κάθε εκάστοτε δημο το νερό μάς. Μόνο έτσι θα λυθεί το πρόβλημα με τα ΤΟΕΒ. Να μπούνε μόνιμα άτομα για δουλειά μπας και δούμε νερό στα κανελετα.
    Να υπάρχει συντήρηση και ότι άλλο προκύψει για την σωστή λειτουργία του ΤΟΕΒ.
    Διότι μερχι τώρα κάνουν κουμάντο στά ΤΟΕΒ η στιφλικαδες η οποίοι έχουν πολλά στρέμματα έχουν πολλούς ψήφους ανάλογα με τα στρέμματα κάνουν το κάθε πρόεδρο πόυ τοποθετούν ότι θέλουν και απλά δεν πληρώνουν ποτέ το ποσό που τους αντίστοιχη ... με αποτέλεσμα να πληρώνουν Μόνο η ταλαιπωροι αγρότες νερό. Και έτσι ακριβώς Όλα τά ΤΟΕΒ έχουν βουλιάξει οικονομικά.
    Αυτή είναι η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο