Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Ο Γιώργος Βαρεμένος στην ΕΡΤ για την ακρίβεια: Ναοί τα σούπερ-μάρκετ: Μπαίνεις μέσα και κάνεις τον σταυρό σου!


«Η κυβέρνηση δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την σαρωτική και εντεινόμενη ακρίβεια, διότι απλούστατα δεν αναγνωρίζει την έκταση του προβλήματος και διαφημίζει διάφορα τρύπια καλάθια του νονού και της νονάς.»....

Αυτό τόνισε ο Γιώργος Βαρεμένος μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ και συμπλήρωσε: «Αυτό για το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται είναι η μετατροπή των σούπερ-μάρκετ σε ναούς: Μπαίνεις μέσα, κάνεις τον σταυρό σου και ζητάς την βοήθεια της Παναγιάς! Δεν μειώνει τον ΦΠΑ στα βασικά τρόφιμα και τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στα καύσιμα, ούτε αναλαμβάνει κάποια άλλη χειροπιαστή πρωτοβουλία, πέρα από επιδόματα της παρηγοριάς. Ήδη προαγγέλλονται νέες αυξήσεις--φωτιά στα καταναλωτικά αγαθά πρώτης ανάγκης και η λαμπάδα του νονού κάθε άλλο παρά αναστάσιμη είναι.»

3 σχόλια:

  1. Για το οικονομικό πρόγραμμα σας που ανακοίνωσε ο Δραγασάκης ότι θα βάλετε πάλι φόρους ..λεξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την σπεκουλα που προτείνατε να μειωθεί ο ΦΠΑ στα τρόφιμα για να μειωθούν οι τιμές στο σούπερ μάρκετ φέρνοντας ως παράδειγμα την Ισπανία , τώρα δεν λέτε λέξη που οι Ισπανοί σοσιαλιστες κυβερνώντες την πατησαν διότι δεν πέρασε η μείωση στα προϊόντα , αλλά απορροφήθηκε από τους μεσάζοντες και ψάχνεται τώρα η κυβέρνηση τους με ποιο τρόπο και από πού θα βρει τα χρήματα που έχασαν τα δημόσια ταμεία, όπως παραδέχθηκε ο υπουργός των Οικονομικών τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλέπω αρκετοί σχολιαστές αρέσκονται στην λεισταρχικη πολιτική της Ν. Δ και της ανεξέλεγκτης αισχροκερδειας. Έχω το εξής ερώτημα όμως, όταν μεθαύριο τα τέκνα τους και τα εγγόνια τους μεγαλώσουν σε μια χώρα που η μίζα και η αναξιοκρατία θα αποτελεί θεμέλιο θα έχουν ήσυχη συνείδηση???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο