Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Ο Σταύρος Καραγκούνης, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στον Αστακό


Σε εκδήλωση σε γνωστό ξενοδοχείο του Αστακού υποδέχτηκαν οι φίλοι του Σταύρου Καραγκούνη, τον υποψήφιο βουλευτή......

Η εκδήλωση μοιράστηκε στην ενδιαφέρουσα και με προτάσεις για την περιοχή ομιλία του κ. Καραγκούνη και στη συζήτηση που ακολούθησε μετά.


Για το Ξηρόμερο ο κ. Καραγκούνης πρότεινε τα εξής :

📌 Αναγκαιότητα λειτουργίας Σταθμού Πυροσβεστικής στον Αστακό📌Σύστημα πυροπροστασίας για τους βυζαντινούς ναούς προκειμένου να προστατευθεί η πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής σε συνεργασία με την Εκκλησία.📌Ενίσχυση του ΤΕΕ για να ολοκληρωθεί με γοργά βήματα το χωροταξικό σχέδιο της περιοχής , κάτι που θα λύσει όλα τα ζητήματα που αφορούν χωροταξικές διαφορές (ΠΟΑΥ κτλ).
📌Σύνδεση Πλατυγιαλίου με λιμάνι Βόλου.
📌Προστασία Βελανιδοδάσους και ανάπτυξη δράσεων που ελκύουν τους νέους ανθρώπους στην περιοχή . Με αναπτυξιακούς όρους και φιλικούς προς το περιβάλλον.
📌Αναβάθμιση των δομών υγείας με την ενίσχυση σε προσωπικό
📌Στήριξη για την κατασκευή καινούργιων αθλητικών εγκαταστάσεων και την ανακατασκευή των υπαρχόντων .
Αγαπάμε το δικό μας Ξηρόμερο, αγαπάμε του ανθρώπους του .


2 σχόλια:

  1. ΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΟΝΙΑ!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΕΣΕΙΣ
    ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ,ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΜΟ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν είχε πολιτικό θάρρος και δεν κορόιδευε θα έλεγε να καταργηθεί το Π.Δ για την ΠΟΑΥ και να ακουστεί η γνώμη της κοινωνίας. Αυτά που λέει είναι στρίβει δια του αρραβώνος , ' ναχαμε να λέγαμε. Απλά άλλος ένας στρατιώτης του κόμματος υποψήφιος υποστηριχτής των ιχθυοκαλλιεργητων και του καναλάρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο