Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Αναβάλλεται προγραμματισμένη ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ -Νίκου Ανδρουλάκη στο Αγρίνιο


Σύμφωνα με ασφαλείς προβλέψεις των Μετεωρολογικών Αρχών της χώρας, προβλέπεται η εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων (βροχοπτώσεις), στην Δυτική Ελλάδα την Δευτέρα 3 Απριλίου 2023......

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη η προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα προεκλογική ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ -Κίνημα Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη στο Αγρίνιο αναβάλλεται .

Το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όσους θα επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, σε καμία περίπτωση δεν θα διακινδύνευε την ακεραιότητα και την ασφάλεια τους, δεδομένου ότι θα απαιτούνταν μετακινήσεις σε ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει η απαραίτητη ενημέρωση αναφορικά με τον καθορισμό της νέας ημερομηνίας πραγματοποίησης της εκδήλωσης στο Αγρίνιο.


3 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ; ΓΙΑ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ; ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΛΆ ΛΌΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΌΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑ ΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δύο Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ , ΕΔΏ μας λένε ότι είναι κομματικά ανεξάρτητοι. Πολιτικά συνεργάζονται με το τοπικό βουλευτή της Δεξιάς. Ξεκαθαρίστε το τοπίο. Να ξέρουμε τι γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο