Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Πανος Πετρονικολος : Τι θέλουμε τελικά να ήμαστε αρεστοί στους λίγους ?πηγή  facebook  Panos Petronikolos

O Πρόεδρος Τ Κ Βασιλόπουλο  Πανος Πετρονικολός στο προσωπικό του προφίλ έγραψε για τον γνωστό άγνωστο που  ξαναχτύπησε, μέρα μεσημέρι αυτή τη φορά και απ' ότι γνωρίζουμε όλοι με την ανοχή άνωθεν κολλητών του.....Ο γνωστός άγνωστος ξαναχτύπησε, μέρα μεσημέρι αυτή τη φορά και απ' ότι γνωρίζουμε όλοι με την ανοχή άνωθεν κολλητών του. Έχει όμως το θράσος και περνάει από δρόμο που δεκαπέντε συγχωριανοί μας άφησαν χωράφια  για να γίνει ο δρόμος και φτάνει και αυτός στο δικό του. Εδω είναι που λέμε κύριοι της δημοτικής αρχής αν δεν σπάσεις αυγά δεν κάνεις ομελέτα.

Τι θέλουμε τελικά να ήμαστε αρεστοί στους λίγους.

Στην συγκεκριμένη περιοχή υπάρχουν καλλιέργειες με ελιές Καλαμών, αμπέλια ,σπαρτά κ αυτή τη στιγμή δε υπάρχει πρόσβαση.

Παρακαλώ η δημοτική αρχή και οι αρμόδιες υπηρεσίες να παρέμβουν άμεσα.


15 σχόλια:

 1. ΕΝΑ ΦΡΑΓΜΕΝΟ ΧΩΡΑΦΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ . ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΕΤΡΟΝΙΚΟΛΟΣ ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Έχεις γίνει γραφικός..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κανε επι τοπου καταγγελια και φερε την αστυνομια αν ειναι παρανομος κυριε Πετρονικολε. Ολα τα υπολοιπα ειναι λογια του αερα. Μην γραφεις για το θεαθηναι!!@ εισαι γραφικος Πανουλη!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. εδω κλεινονται δρομοι δημοσιοι με μαντρες σκαλοπατια ξεφυτρωνουν σε δρομους και αλλα πολλα.ερμαιο των ψηφοφορων σας καταντησατε ορισμενοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Τις προάλλες πάλι τα ίδια έκανες και έλεγες. Και κατεληγες λέγοντας "ο πρόεδρος δεν εκβιάζεται". Μπορείς να .μας ενημερώσεις ποια ήταν η συνέχεια από τις προηγούμενες καταγγελίες σου για παρόμοιο θέμα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. εχεις άδεια για τα φυτά και τα δέντρα που θα βάλεις???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Τίποτα κ όλα μισά τα αφήνεις πρόεδρε, (χάλασες κ τα κτήματα μας,ακόμη περιμένουμε να ανοίξει κ να ολοκληρωθεί ολος ο δρόμος από εκκλησία μέχρι Τρία αμπέλια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ο δρόμος από την εκκλησία μέχρι τα Τρία Αμπέλια είναι μη προσπελάσιμος σε τουλάχιστον 3 σημεία. Πρώτο σημείο. Δεν μπορείς να περάσεις από τα Μπαλέικα. Στην ουσία, δεν μπορείς να πάς ούτε πάνω αλλά ούτε και κάτω. Δεύτερον. Δεν μπορείς να περάσεις από τις ελιές που δεν έχουν κοπεί. Τρίτον. Το ποτάμι στου Χανάκια που τώρα έχει ξεχωθή δεν μπορείς να πας πάνω. Οπότε τι προσπαθείς να μας πεις? όταν θα ανοίξουν αυτά τα σημεία τότε βγές να μιλήσεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Γιατί δεν περναει ο δρομος από τα Μπαλεικα μήπως τ' φραξαν παράνομα ? κ εσύ πρόεδρε το κάνεις γάργαρα?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ας έφτανε μέχρι τα τρία αμπέλια όπως έλεγες κ σχεδιασες , θα λύναμε το θέμα αλλά μάλλον η παρανομη περίφραξη στα μπαλεικα σου σταμάτησαν το εξαιρετικό -σοβαρό έργο κ εσύ έκατσες στα αυγά σου, αποδείχτηκες αδύναμος να το προχωρήσει και τα σπάσεις ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Στο χωριό έχουμε κάποια άτομα που χρόνια τώρα με την συμπεριφορά τους μας πάνε χρόνια πίσω. Ονόματα να μην λέμε. Όλοι τους γνωρίζουμε και τους ξέρουμε. Όταν ακούνε για δρόμο αφήνουν όσο όσο για να περνάει γαϊδούρι αλλά θέλουν να τους αφήνουν δρόμο για να περνάει νταλίκα. Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουν ότι τα γαϊδούρια δεν χρησιμοποιούνται για εργασίες και μεταφορικό όχημα αλλά για παραγωγή γάλακτος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. όχι μόνο έγινε περίφραξη αλλά έριξαν και τοίχο με σκυρόδεμα ήταν που θα πήγαινε στην περιφέρεια δυτικής Ελλάδος ο πρόεδρος για καταγγελία για παράνομη επίχωση στο ποτάμι
  κότα έκατσε ο πρόεδρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Πολλά ακούγονται για την μουγκαμάρα του προέδρου στο θέμα στα Μπαλέικα, όπως επίσης και για παράνομες παροχές νερού εκεί κοντά. Εάν είναι ψέματα να βγει με στοιχεία και να τα αρνηθεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Τον τελευταίο χρόνο έχεις ασχοληθεί με τον ίδιο κύριο 3 φορές και λύση δεν έχεις δώσει. Γιατί δεν ασχολείσαι και λίγο με τα Μπαλέικα για να ανοίξει ο δρόμος και να περνάς εσύ και ο κόσμος στα χωράφια του. Μήπως λοιπόν προσπαθείς να εντυπωσιάσης από το να κάνεις έργο ουσίας?

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο