Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Με Επιτυχία Η 1η Τακτική Γενική Συνέλευση Του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Αιτωλοακαρνανίας


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες ημέρα Δευτέρα 27/3/2023 στα γραφεία του Συνδέσμου, η 1η Τακτική Γενική Συνέλευση για το έτος 2023 ......

Στην συνέλευση παρευρέθηκε και ο νέος πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων ( Π.Ο.Σ.Ε.Η.) , κύριος Παυλόπουλος Αλέξιος από το Σύνδεσμο Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Νομού Αχαΐας << ο Βάττ>>.
Ο κύριος Παυλόπουλος συστήθηκε στα μέλη του Συνδέσμου ,καθώς επίσης ενημέρωσε τους συναδέλφους για τα θέματα και τις ανησυχίες που είχαν απασχολήσει την Π.Ο.Σ.Ε.Η. το προηγούμενο διάστημα, καθώς και για τα σοβαρά ζητήματα που είχαν προκύψει. Αναφέρθηκε επιπλέον, στη νέα τάξη πραγμάτων που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ομοσπονδία , αλλά και τη καινούργια γραμμή πλεύσης της διοίκησης.
Επιπροσθέτως, ένα εξαιρετικά σημαντικό θέμα στο οποίο έγιναν πολύ σημαντικές διευκρινήσεις από τον Κύριο Παυλόπουλο , ήταν η διαδικασία της ψηφιακής υπογραφής των υπεύθυνων δηλώσεων εγκαταστάτη (Υ.Δ.Ε.) , καθώς επίσης και η κατάσταση που επικρατεί στις υπηρεσίες του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. πανελλαδικά.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Σελεβίστας Κων/νος Μπούρας Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο