Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Στρατοδικείο Ιωαννίνων: Ένταση στη δίκη του 28χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια σε τετράχρονο στο Αγρίνιο


Μέσα σε κλίμα έντασης διεξήχθη στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων η δίκη του ποδοσφαιριστή, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ενός αγοριού τεσσάρων ετών και είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Γρεβενών......

Εξοργισμένοι συγγενείς της οικογένειας του 4χρονου αγοριού αποδοκίμασαν σήμερα έξω από το Στρατοδικείο Ιωαννίνων τον 28χρονο, ο οποίος κάθισε στο εδώλιο, κατηγορούμενος για ασελγείς πράξεις σε βάρος του ανηλίκου παιδιού.

Η υπόθεση που συγκλόνισε την κοινωνία του Αγρινίου αποκαλύφθηκε μέσα από τις ζωγραφιές του 4χρονου που έζησε έναν εφιάλτη. Τη φύλαξη του παιδιού είχε η μητέρα του κατηγορουμένου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την περίοδο που ήταν φαντάρος, πήγαινε στο σπίτι και με την ανοχή της μητέρας του ασελγούσε στο ανήλικο αγοράκι. Οι φωτογραφίες του κατηγορουμένου δόθηκαν στη δημοσιότητα με εισαγγελική εντολή στις 18 Οκτωβρίου.

Σε βάρος του ποδοσφαιριστή έχει σχηματιστεί και δικογραφία για το σκληρό πορνογραφικό υλικό με ανήλικους που βρέθηκε κατά την έρευνα της υπόθεσης στον υπολογιστή του.
Η διαδικασία διεκόπη και θα συνεχίζεται σήμερα.

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο