Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ


Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου ευχαριστεί την Εφορεία Αρχαιοτήτων, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού του Αγ. Αθανασίου Καραϊσκάκη,...... τον πολιτιστικό Σύλλογο Καραϊσκάκη, τον Εκπολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Πηγαδιών «Η Μανινα» για την δωρεάν παραχώρηση τραπεζοκαθισμάτων, το Σύλλογο Χοβολιωτών, το Χορευτικό Τμήμα του Συλλόγου και τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Βασίλα, τους δύο Αντιδημάρχους κ.κ. Βασίλη Πολύζο και Σωτήρη Μακρή για την βοήθεια τους, το προσωπικό του Δήμου και κυρίως τον κόσμο που αγκάλιασε την εκδήλωση.

Σκοπεύουμε να καθιερώσουμε την εκδήλωση κάθε χρόνο, αλλά κυρίως να αναδείξουμε το Μοναστήρι του Αη Λια σε σημαντικό τοπόσημο της περιοχής.


Εκ της Κ.Ε.ΔΗ.Ξ

6 σχόλια:

  1. Να μα πείτε και πόσο στοίχισε η εκδήλωση το μπετόν δεν το πληρώσε από την τσέπη του ούτε ο Πολύζος ούτε ο Μακρής ούτε εσείς την ορχήστρα θέλουμε κοστολόγηση γιατί τα τσιμέντα άρχισαν να σκορπάνε.παρακαλω να ανέβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ και ο καημός σου.Προσεξε μη δαγκασεις τη γλώσσα σου.

      Διαγραφή
  2. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΑΓΓΑΛΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ ΓΕΛΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΗΒΟΛΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ [ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ] ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ,ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΦΡΑΞΙΜΟ ΤΩΝ ΔΡΩΜΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΗ ΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κΜάντζαρη εαν πραγματικα εννοεις αυτά που γράφεις για ανάδειξη του μοναστηριού και δεν είναι προεκλογικο πυροτεχνιμα τωρα που ζορίζεστε κ λίγο Προχωρα και μην ακους τιποτα ολα το χωριό σε αυτό θα είναι δίπλα σας Αυτή η εικόνα του ΑιΛια ειναι η απόλυτη ντροπή διαχρονικά κ για την Δημοτική Αρχή κ για εμάς τους κατοίκους του χωριού και πρεπει να αλλάξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ .

      Διαγραφή
  4. ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΤΖΑΡΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΦΙΛΟΣ 6,05 μμ,ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΛΟ ΤΟΥ ΑΗ ΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ,ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΝΑ ΔΩΘΕΙ Η ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΣΤΑΥΛΙΣΜΟ ΓΕΛΑΔΙΩΝ ,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΓΕΛΑΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΑΞΙΜΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕΙΕΡΩΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΟ ΦΡΑΞΙΜΟ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο