Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

120.000 € χρηματοδότηση του Δήμου Ξηρομέρου από το Φιλόδημος ΙΙ, για προμήθεια οχημάτων αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών.



Με απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στυλιανού Πέτσα, με ημερομηνία 28 Ιουλίου, που εντόπισε το ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, κατανέμεται ποσό ύψους 28.230.000 € από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» στους Δήμους με αριθμό κατοίκων κάτω από 50.000, για την προμήθεια απορριμματοφόρων και λοιπών οχημάτων αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών,..... στο πλαίσιο του αναπτυξιακού άξονα προτεραιότητας «Τοπική ανάπτυξη και προστασία περιβάλλοντος» του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ».

Ο Δήμος Ξηρομέρου λαμβάνει 120.000 € και θα έρθει σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο η αποδοχή του ποσού και η εγγραφή του στον προϋπολογισμό του Δήμου Ξηρομέρου.
Ο Δήμος Ξηρομέρου επί της διοίκησης Τριανταφυλλάκη, είναι η 2η φορά που χρηματοδοτείται για απορριμματοφόρο, με την 1η χρηματοδότηση 150.000 € τον Νοέμβριο του 2019 (δείτε εδώ), όπου το συγκεκριμένο μεγάλο απορριμματοφόρο ήδη κυκλοφορεί και συμβάλει στην δημόσια αποκομιδή των σκουπιδιών, που ήταν επιλογή της νυν δημοτικής αρχής, φεύγοντας από την ανάθεση σε ιδιώτη και στήνοντας εξ αρχής την υπηρεσία καθαριότητας, που επί της πεντάχρονης διοικήσεως Γαλούνη, είχε απαξιωθεί συνειδητά και η προσφυγή στον ιδιώτη έμοιαζε αναπόφευκτη τον Σεπτέμβριο του 2019.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.
mytikaspress

7 σχόλια:

  1. Ολλα καινουργια δημαρχε και οχι σαπακια επικυνδηνα για εργαζομενος και δημοτες οσο για τα κακοβουλα σχολια προσπερασετα θα φανε την σκονη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣ ΄΄ΣΦΑΙΡΑ΄΄ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΗΤΕΙΑΣ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σφαίρα η κυβέρνηση. Όλοι οι δήμοι τα πήρανε. Τι αναρωτιούνται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτή είναι η δουλειά του Δήμαρχου. Να ενδιαφέρεται για τον δήμο, να κάνει έργα, να ενδιαφέρεται για να βελτιώσει την καθημερινότητα των δημοτών, να προσελκύσει εταιρείες για να ανοίξουν θέσεις εργασίας στην περιοχή κτλ κτλ. Ο Γιάννης έδειξε σε κάποιους πώς θα έπρεπει να λειτουργούσε ο δήμος εδώ και 25 χρόνια. Φυσικά έχει και πάρα πολύ καλή ομάδα που τον βοηθούν. Μπράβο σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΗ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΔΗΜΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΑΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο