Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΛ ΒΟΝΙΤΣΑΣ


Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΓΕΛ Βόνιτσας συγχαίρουν όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές του Σχολείου μας για την την είσοδό τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και στα δημόσια Ι.Ε.K...... Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας, το νέο κεφάλαιο, που μόλις ανοίγουν στη ζωή τους οι νέοι φοιτητές, να είναι γεμάτο από ωραίες προκλήσεις, δημιουργικότητα, έμπνευση και κάθε επιτυχία!

Πολλά συγχαρητήρια και στους γονείς των μαθητών/τριών μας για την πολύπλευρη στήριξη που παρείχαν στα παιδιά τους και τους ευχόμαστε να είναι πάντα υγιείς, δυνατοί και δίπλα τους σε κάθε αγώνα.

4 σχόλια:

  1. Αν δεν υπήρχαν τα φροντιστήρια και τα ιδιαίτερα από κάποιους εκπαιδευτικούς του Συλλόγου διδασκόντων τίποτα δεν θα είχε επιτευχθεί.Συγχαρητήρια στις τσέπες των γονιών λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε μία μέρα χαράς των παιδιών που είδαν να αμείβονται οι κόποι τους, θα υπάρχουν πάντα κάποιοι πικρόχολοι που θα υποβαθμίζουν την προσπάθεια των παιδιών που είναι οι πρωταγωνιστές. Γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σχόλιο δεν υποβαθμίζει καθόλου τις προσπάθειες των παιδιών, αλλού εστιάζεται, απλά το δημόσιο σχολείο για την Γ Λυκείου λειτουργεί ως "φύλαξη" και αυτό φαίνεται πρίν το Πάσχα που εξαφανίζονται για την καθοδηγούμενη μελέτη των εξωσχολικων δομών. Το άρθρο είχε μία τάση να χρεώνεται η επιτυχία των μαθητών αποκλειστικά και μόνο στο σχολείο. Όλα Τελικά γίνονται για την προβολή και την εικόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως υπάρχουν άτομα και ειδικά που προέρχονται από την εκπαίδευση που δεν αντέχουν την επιτυχία και έχουν έτοιμο το δηλητήριο να το ρίξουν , κουβαλούν ακόμα το κόμπλεξ που δεν μπόρεσαν οι ίδιοι να πετύχουν σε ελληνικά ΑΕΙ και ακολούθησαν την εύκολη λύση του εξωτερικού. Έτσι η κοινωνία δεν πάει μπροστά με τίποτα.Λυπάμαι. Το ΓΈΛΙΟ της Βόνιτσας έχει από παλιά παράδοση για τις επιτυχίες στα ΑΕΙ. Καλές σπουδές σε όλα τα παιδιά με υγεία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο