Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Σπουδαία εξέλιξη η πρώτη δικαίωση των εργαζομένων σε καθαριότητα, φύλαξη και σίτιση στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου!


Η πρόσφατη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που έκανε αποδεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι εργαζόμενοι σε καθαριότητα, φύλαξη και σίτιση του Νοσοκομείου για την παραμονή τους με το ίδιο εργασιακό καθεστώς (ατομικές συμβάσεις εργασίας),..... αποτελεί σπουδαία εξέλιξη, όχι μόνο σε επίπεδο Νομού, αλλά και Πανελλαδικά και είναι το πρώτο βήμα για την τελική τους δικαίωση.

Το επόμενο στάδιο είναι η εκδίκαση της αγωγής, η οποίας θα προσδιοριστεί για το 2023. Μέχρι τότε οι είκοσι ένα (21) εργαζόμενοι παραμένουν στο Νοσοκομείο μας με το ίδιο εργασιακό καθεστώς και μπαίνει stop στην είσοδο των εργολάβων!

Αντίστοιχη απόφαση δικαίωσης έλαβε σήμερα και το Πρωτοδικείο Αγρινίου για τους εργαζόμενους στην υπηρεσία φύλαξης, οι οποίοι παραμένουν μέχρι 9/11/2022, με το ίδιο εργασιακό καθεστώς στη Ν.Μ. Αγρινίου, έως ότου εκδικασθούν τα κύρια ασφαλιστικά μέτρα.

Δηλώνω από την πρώτη στιγμή συμπαραστάτης στον αγώνα τους και θα πράξω ό,τι έπραξα μέχρι σήμερα, υποστηρίζοντάς τους σε κάθε νομική, θεσμική και πολιτική διαδικασία. Στο τέλος είναι σίγουρο ότι θα βγούμε νικητές!

Υ.Γ. Εξυπακούεται ότι η Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας Ν.Μ. Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» είναι υποχρεωμένη για την εφαρμογή της ανωτέρω δικαστικής απόφασης.

Πάνος Παπαδόπουλος
Πρώην Αναπληρωτής Διοικητής
Γ.Ν. Αιτωλ/νίας Ν.Μ. Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»

1 σχόλιο:

  1. Γιαυτο το δικαιο ετημα της εργαζομενης επρεπε να την σερνουν στα δηκαστηρια για να καρπονονται τα πονηρα κοματοσκυλα ποιος δικαστης δεν θα την δικαιωνε οι εργαζομενοι βρισκουν το δικιο τουσ δεν χροιαζονται νταβαντζηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο