Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

Γάκιας Τσέλιος : Έφυγες νωρίς! Γιατί ρε Χρηστο ;


Πέρασαν κιόλας  δυο χρόνια

Συναισθήματα που αφήνει πίσω του ένας αποχωρισμός παντοτινός, είναι θλίψη, απουσία, νοσταλγία στενοχώρια 
Ο αποχωρισμός του φίλου του πατέρα του αδελφού, αυτός ήσουνα Χρήστο για μένα......

Έφυγες νωρίς και μου λείπεις Χρήστο

Ήσουν πάντα ο αρχηγός. Μπροστά εσύ και πίσω εγώ.

Ήσουν ατίθαση ψυχή, καθαρή , γεμάτη, αγάπη για μένα για τους φίλου σου για το Ξηρόμερο και για το χωριό σου τον Αετό Ξηρόμερου

Κάθε μέρα έρχεσαι στο μυαλό, στην σκέψη μου σαν να είσαι εδώ

Πόσο θα ήθελα να σε ξαναδώ, έστω και για λίγο. Πόσο θα ήθελα να σε ακούσω , έστω και λίγο.

Ξέρω είσαι δίπλα μου εγώ δεν σε βλέπω ,ξέρω ότι μου μιλάς, εγώ δεν σε ακούω

Πέρασαν κιόλας δυο χρόνια … δυο χρόνια  όπου η απουσία σου, είναι αισθητή παντού
Έφυγες νωρίς

Έφυγες και σιώπησες.. και η σιωπή σου είναι τόσο δυνατή που κάνει κρότο ακόμα και θα κάνει για πάντα .

9 σχόλια:

  1. Σε πιστέψαμε τώρα μηγινεσαι και τόσο μελό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υγεια να εχουμε να τον θυμομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα στεναχωρηθηκαμε όλοι πολυ για το Χρήστο ήταν άνθρωπος που έλεγε τα συκα συκα και την σκάφη σκάφη δεν υπολόγιζε τίποτα και κανέναν Καυτιριαζε τα καλώς κ τα κακώς κείμενα με το χιούμορ που τον Δία κατείχε. Ας είναι ελαφρυ το χώμα του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήταν ο ποιο μάγκας δεν μάσαγε τα λόγια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 8:44 π.μ.
    Δεν είμαι Ξηρομερίτης στην καταγωγή αλλά η συζυγός μου κατάγεται από την Μπαμπίνη. Για το σχόλιό σου στον Γιώργο Τσέλιο, το τόσο απαξιωτικό και μικρόψυχο έχω να σε πληροφορήσω τα εξής:
    Ο αείμνηστος Χρήστος Γαζέτας εκεί στην πλατεία Μεταξουργείου στην οδό Βιργινίας Μπενάκη στο υπόγειο που στεγαζόταν τα γραφεία της ομάδας ΔΑΦΝΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, μαζί με τον Τσέλιο τον αείμνηστο Μπάμπη Τσελεπή, τον αείμνηστο Άγγελο Μηλιώνη και πολλούς άλλους Ξηρομερίτες περνούσαμε ( εγώ από το 2005), πολλές ώρες για να βγεί το περιοδικό ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ, να μας μαθαίνει ο Γαζέτας να χειριζόμαστε τον υπολογιστή, να τρέχουμε για τις προπονήσεις και τους αγώνες της Ομάδας με πολλές στερήσεις γιατί όλοι είμασταν άνθρωποι του μεροκάματου. Ο Γαζέτας βρήκε δωρεάν σεμινάρια για να μάθουμε κάτι παραπάνω από word και excel. Κάναμε ταξίδια αυθημερόν Αγράμπελο, Αστακό, Αετό και πάλι Αθήνα για να διοργανώσει τις εκδηλώσεις του Συλλόγου Βελανιδιάς και ο Γάκιας ο Τσέλιος να στήσει και να πραγματοποιήσει το μεγάλο του όνειρο το "ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΓΡΑΜΠΕΛΟΥ". Μαζί τους πάντα ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης που τώρα είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εκεί στο μικρό γραφειάκι ο Γαζέτας έγραφε και ο Τσέλιος έτρεχε από εκδήλωση σε εκδήλωση για να βλάλει φωτογραφίες και να στηθεί το blog XIROMERONEWS.
    Θα μπορούσα να απαριθμήσω πάρα πολλά περιστατικά που ο αείμνηστος Γαζέτας στάθηκε πατέρας και αδελφός του Τσέλιου και το αντίθετο.Με λίγες λέξεις ειρωνεύεσαι και απαξιώνεις πραγματικά συναισθήματα και σχέσεις που χτίστηκαν μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας και φιλίας και με πολλές δυσκολίες.
    Μάρτυρας σε όλα αυτά ο Άρης ο Μπιτσώρης που νομίζω πρέπει να είναι τώρα στην Μπαμπίνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 8:44 π.μ.
    Δεν είμαι Ξηρομερίτης στην καταγωγή αλλά η συζυγός μου κατάγεται από την Μπαμπίνη. Για το σχόλιό σου στον Γιώργο Τσέλιο, το τόσο απαξιωτικό και μικρόψυχο έχω να σε πληροφορήσω τα εξής:
    Ο αείμνηστος Χρήστος Γαζέτας εκεί στην πλατεία Μεταξουργείου στην οδό Βιργινίας Μπενάκη στο υπόγειο που στεγαζόταν τα γραφεία της ομάδας ΔΑΦΝΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, μαζί με τον Τσέλιο τον αείμνηστο Μπάμπη Τσελεπή, τον αείμνηστο Άγγελο Μηλιώνη και πολλούς άλλους Ξηρομερίτες περνούσαμε ( εγώ από το 2005), πολλές ώρες για να βγεί το περιοδικό ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ, να μας μαθαίνει ο Γαζέτας να χειριζόμαστε τον υπολογιστή, να τρέχουμε για τις προπονήσεις και τους αγώνες της Ομάδας με πολλές στερήσεις γιατί όλοι είμασταν άνθρωποι του μεροκάματου. Ο Γαζέτας βρήκε δωρεάν σεμινάρια για να μάθουμε κάτι παραπάνω από word και excel. Κάναμε ταξίδια αυθημερόν Αγράμπελο, Αστακό, Αετό και πάλι Αθήνα για να διοργανώσει τις εκδηλώσεις του Συλλόγου Βελανιδιάς και ο Γάκιας ο Τσέλιος να στήσει και να πραγματοποιήσει το μεγάλο του όνειρο το "ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΓΡΑΜΠΕΛΟΥ". Μαζί τους πάντα ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης που τώρα είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εκεί στο μικρό γραφειάκι ο Γαζέτας έγραφε και ο Τσέλιος έτρεχε από εκδήλωση σε εκδήλωση για να βγάλει φωτογραφίες και να στηθεί το blog XIROMERONEWS.
    Θα μπορούσα να απαριθμήσω πάρα πολλά περιστατικά που ο αείμνηστος Γαζέτας στάθηκε πατέρας και αδελφός του Τσέλιου και το αντίθετο. Έρχεσαι εσύ κρυβόμενος πίσω από το " ανώωνυμος" με λίγες λέξεις ειρωνεύεσαι και απαξιώνεις πραγματικά συναισθήματα και σχέσεις που χτίστηκαν μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας και φιλίας και με πολλές δυσκολίες.
    Μάρτυρας σε όλα αυτά ο Άρης ο Μπιτσώρης που νομίζω πρέπει να είναι τώρα στην Μπαμπίνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσυ 11:28 γιατί αυτα δεν τα έλεγες πριν πεθάνει και τα λες τώρα αλλά όλοι μεταθανατον λέτε τα παραμύθια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσεις των 8:44 και των 11:40 είστε πολύ μικροψυχοι αν και πρέπει να το πω διαφορετικά ντροπή σας μικρά ανθρωπάκια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν είμαι ο 11:28 μμ. Γράφω επώνυμα (ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ).Δεν ήξερα πριν πεθάνει ότι θα υπήρχαν μικρόψυχοι να αμφισβητήσουν τις αληθινές φιλίες και ανθρώπινες σχέσεις του αείμνηστου Γαζέτα και του Γιώργου Τσέλιου. Εγώ τα έλεγα και τα έγραφα στα δικά μου έντυπα τα οποία εσύ δεν διαβάζεις γιατί κυκλοφορούν στην Ήπειρο. Άνθρωποι εν ζωή που με γνωρίζουν μπορούν να σου πουνε για τις σχέσεις με τους επί 15 χρόνια φίλους και συνεργάτες μου Γαζέτα, Τσέλιο, Μπενέκο, Γιώργο Μπαρμπαρούση, Άρη Μπιτσώρη, Μπάμπη Τσελεπή κ.α.

    Ευθυμίου Χριστόφορος
    Ειδικός Γραμματέας Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος.

    Υ.Γ. Σχολίασε επώνυμα να μάθουμε και το ποιόν σου.:::

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο