Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση Δ.Σ. Λιμενικού Ταμείου την Παρασκευή 29 Ιουλίου.

 

apostolis ntinos 
Αστακός, 26.7.2022
Αριθ. πρωτ: 312
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ 
Ν.Π.Δ.Δ. 'ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ
ΤΑΜΕΙΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ'
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Προς: Τα μέλη του Ν.Π.Δ.Δ.
(ως Πίνακα Αποδεκτών)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
 
Καλεί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, σε Τακτική Δημόσια Συνεδρίαση την εικοστή ενάτη (29η) του μηνός Ιουλίου, του έτους 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ.,...... στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού) σύμφωνα το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 74 του N. 4555/18 σε συνδυασμό τις διατάξεις των άρθρων 234 και 240 του Ν. 3463/2006, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. 2η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ 1η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΟΙΚ. ΕΤΟΥΣ 2022.
2. ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΧΩΡΟΥ ΕΝΤΟΣ ΧΕΡΣΑΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΛΙΜΕΝΑ ΑΣΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΙΣ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος συμμετοχής στη συνεδρίαση, παρακαλείσθε όπως ενημερώσετε εγκαίρως, ώστε να ειδοποιηθεί το αναπληρωματικό μέλος.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
 
ΝΤΙΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 
ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ.
Τακτικά μέλη.
1. Γαλάνης Κωνσταντίνος
2. Σούλας Βασίλειος
3. Τσίγκρου Αναστασία
4. Γαλάτη Κωνσταντίνα
5. Σκανδάλου Κυριακή
6. Κουνάδης Σπυρίδων
 
Αναπληρωματικά μέλη.
1. Μάντζαρης Ελευθέριος
2. Μακρής Παρασκευάς
3. Αποστολάκη Σπυριδούλα
4. Λύσσαρη Μαρία –Ελένη
5. Παπαχαραλάμπους Χαράλαμπος
6. Παπαναστάσης Στυλιανός

27 σχόλια:

  1. Ο κύριος Ζαχαρωτός ήθελα να ήξερα γιατί έφερε το θέμα για επανεξέταση παραχώρησης χωρου
    Έγινε κάτι???
    Συμφωνήθηκε κάτι?
    Πήρε κάτι???
    Ας μας δώσει μια απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγα λάθος Πρόεδρε ρώτα και κανένα Νομικό Σε πήραν στο λαιμό τους τα εκλογικά συμφέροντα εάν πάρουν το πρακτικό του προηγούμενου Συμβουλίου είστε όλοι Παράνομοι Καλημέρα και καλά ξεμπερδέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για το 2ο θέμα το λιμενικό ταμείο είχε αποφασίσει.για ποιό λόγο φέρνουν ξανά το θέμα προς συζήτηση? Τι ανταλάγματα σας τάξανε? Το παρουσιάζετε σαν καλλιτεχνίκη εκδήλωση, το όλο πανηγύρι γίνεται για να τα τσεπώσει ένας ιδιώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ξεκινήσετε να δίνετε άδεια σε ιδιώτες για πανηγύρια του χρόνου το καλοκαίρι θα σας ζητήσουν άλλοι 10. Οι σύλλογοι ποτε θα κάνουν εκδηλώσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Καραμελας την προηγούμενη αρνητική απόφαση του λιμενικού ταμείου για το 2ο θέμα γιατί δεν την ανάρτησε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απλά τα πράματα ήδη έχει συμφωνήθει κάποιοι που ψήφισαν αρνητικά να δηλώσουν κώλυμα .ο ιδιώτης δεν θα αφήσει χαμένη την ευκαιρία να βγάλει χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΟ ΕΛΛΑDA ΕΙΜΑΣΤΕ...ΤΣΕΠΩΣΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. για τον εισαγγελεα ειστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καραμέλομαγειρέματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είστε για τα πανηγύρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για να δούμε τι έχει ετοιμάσει ο καραμελας, έπειτα το θέμα θα πάει στη δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα έχει και το λιμενικό ταμείο έσοδα από το πανηγύρι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο πρόεδρος όσα πήρε δεν θα τον φτάσουν για δικηγόρους! Εκτός αν μέσα στο πακέτο που του έδωσαν έχει και νομική κάλυψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ??? ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΥΤΟ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?? ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καραμέλα έμπλεξες με νομοθέτες! Έτσι τους λένε τους Χρυσοβίτσαν ους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Διαφάνεια Καραμέλα. Που είναι η διαφάνεια που λέγατε το 2019? Τώρα λες δεξιά και αριστερά ότι δεν θα είσαι υποψήφιος με τον Τριανταφυλλάκη. Αυτό σαν φορολογούμενο δημότη Ξηρομέρου δεν με νοιάζει. Με νοιάζει να σέβεστε τα χρήματα που δίνουμε για τα δημοτικά τέλη. Άλλωστε και μεταξύ μας αυτό και άλλοι που τον χτυπάνε στην πλάτη τώρα επειδή τους έδωσε καρέκλα από πίσω του λένε τα χειρότερα. Ο χρόνος θα δείξει τα πάντα για όλους σας ποιος είναι με ποιον πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ακύρωσε το συμβούλιο για να περισσωσεις την όποια αξιοπρέπεια σού έχει μείνει και μην γίνεις υπολογος για ανθρώπους που θα σε ξεφτιλίσουν αφού κάνουν την δουλειά τους και πάρουν τα λεφτά και πάνε Αθήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για απλή χρήση χώρου χερσαίας ζώνης λιμένα αρκεί μόνο απόφαση του φορέα διαχείρισης αυτής και δεν απαιτείται έλεγχος νομιμότητας της από την αποκεντρωμένη. Ωστόσο η οποιοδήποτε παραχώρηση γίνεται μόνο με την καταβολή αντιτίμου. Για καλλιτεχνική εκδήλωση χρειάζεται εκτός της σύμφωνης γνώμης του φορέα και άδεια από τη λιμενική αρχή. Το μόνο που έχει ενδιαφέρον είναι ένα και είναι η ανάπτυξη των απόψεων των μελών του Δ.Σ. Ποιες απόψεις υπήρξαν κατά την απόρριψη της αίτησης και αν η απόφαση ήταν ομόφωνη ή κατά πλειοψηφία και ποιες σε περίπτωση θετικής τελικής έκβασης και αν η απόφαση θα είναιομόφωνηή κατάπλειοψηφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τόλια Καραμέλα. Ο κόσμος σου σέρνει πολλά από ότι διαβάζεις. Αυτό θα έπρεπε να σε προβληματίσει. Με αγάπη ένας φίλος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είναι μεγάλη η κονομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μέγιστη δημοσιότητα ο Ζαχαροτουλης........χαχαχααααχαχαχαχα!!!...έχεις μπλέξει με φορτουνακηδες και βροντάκηδες , και θάπρεπε να τους στείλεις στην κσβιτσα να πιούνε τα Ουίσκια τους τα μπλακ για να ανεβάσουν το πολιτιστικό τους επίπεδο!
    Δεν τάμαθες , προχτές , με τους κατσαπλιάδες , εκ κατούνης , παραλίγο να τραυματίσουν θανάσιμα εκσφενδονίζοντας μπουκάλι Ουίσκι , στο πολιτιστικό κέντρο που δημιούργησε ο λεγόμενος Ιππικός Όμιλος..........Απόστολε μην διαταράσεις την ησυχία σου και την ευτυχία σου , κατακαλόκαιρο!!
    Ένας φίλος σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αποστόλη φίλε μου θα σου κάνω τρεις ερωτήσεις και θέλω μια απάντηση. Πρώτον είναι αλήθεια ότι η πρώτη αίτηση που σας κατατέθηκε ήταν με την επωνυμία συλλογος απανταχου Ξηρομεριτων Αλλά με ΑΦΜ ιδιώτη??
    Δεύτερον είναι αλήθεια ότι έναρξη εργασιών στην εφορία από το σύλλογο έγινε στις 15 Ιουλίου την ίδια μέρα που εσείς συνεδριαζατε και πήρατε απόφαση
    Τρίτον Όταν λάβατε το καταστατικό του υπό ίδρυση σύμφωνα με αυτό του συλλόγου είδατε πουθενά τα μέλη με τις υπογραφές τους και πόσα μέλη. Ασφαλώς θα πρέπει να είδατε ότι υπάρχει μόνο αίτηση προς το Ειρηνοδικείο Αθηνών,χωρίς να υπάρχει ακόμη αναγνώριση. Άρα δεν υπάρχουν ακόμα θεωρημένα βιβλία που οφείλει κάθε σύλλογος να έχει.
    Γιατί άραγε το επαναφέρετε το θέμα.τη τόπους κρύβετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φίλε Αποστόλη έγινες βούκινο στην Παραλία του Αστακού. Όλοι για σένα μιλάνε και όλοι έχουν απορίες. Γιατί έφερες πάλι το ίδιο θέμα μέσα σε 10 μέρες. Μάλλον ειναι πολλά τα λεφτά.Μαλλον είσαι και εσύ στο μεζέ που είναι μεγάλος. Έχεις χάσει την εμπιστοσύνη.
    Γιατί κάνεις τα στραβά μάτια και δεν κάνεις έλεγχο στο καταστατικό.
    Υπάρχουν γραμμένα μέλη. Μάλλον ειναι πολλά τα λεφτά.
    Τη Παρασκευή στις 11 θα μάθεις τα υπόλοιπα. Μάλλον ειναι πολλά τα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. θέλτε να ακούστε κλάματα
    να ακούστε μοιρολόγια
    περάστε από τον αστακό κι από το δημαρχείο
    να ακούστε το ζαχαρωτό μαζί και τον ψαρακη
    που φέρανε για ψήφισμα ξανά το ίδιο θέμα

    μα δεν υπολογίσανε τα δυο ξαδελφακια
    που έρχονται απ τα Άγραφα
    Σωτο και Νικολαρα
    με ένα τσουβάλι έγραφα μαζι και αποφάσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο