Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ: Το υπέρτατο αγαθό της υγείας «κινδυνεύει» !

  Η σημερινή κατάσταση που επικρατεί στις νοσοκομειακές μονάδες της Αιτωλοακαρνανίας και ιδιαίτερα στα δυο νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου μόνο προβληματισμό και αγανάκτηση μας προκαλεί.
Η περίοδος της υγειονομικής κρίσης του covid-19 ανέδειξε τη τεράστια σημασία και τον σπουδαίο ρόλο των μονάδων υγείας και ταυτόχρονα φάνηκαν οι ελλείψεις σε επιστημονικό προσωπικό.  ....... 
Διαβάστε περισσότερα »Όμως η τωρινή Κυβέρνηση δεν προχώρησε σε ουσιαστική ενίσχυση του τομέα της υγείας τόσο σε νοσοκομειακό όσο και πρωτοβάθμιο επίπεδο και αναφέρομαι στα απομακρυσμένα κέντρα υγείας της περιοχής μας.
Το υπέρτατο αγαθό της υγείας «κινδυνεύει» διότι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν προχώρησε στη στελέχωση των νοσοκομείων με αποτέλεσμα να επικρατεί η σημερινή τραγική κατάσταση.
Είμαστε όλοι αγανακτισμένοι κ. Μητσοτάκη με τις πολιτικές σας.
Απαιτούμε να ληφθούν άμεσα μέτρα στήριξης μέσα από προσλήψεις υγειονομικών. Θέλουμε τα νοσοκομεία μας πλήρως λειτουργικά προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας, ειδικά αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο που βιώνουμε.

3 σχόλια:

  1. Κάνει κριτική καμαρώνοντας που έχει κορνίζα δίπλα τον Τσίπρα.με τέτοιους ανθρώπους περιμένουμε και πρόοδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσεις ότι και να τάζετε ότι και να λέτε δεν σας εμπιστευετε ο λαός αυτό μπορείτε να το καταλάβετε ρε ΣΥΡΙΖΑ ανελ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το υπέρτατο αγαθό, να σεβόμαστε την απόφαση του δήμου Ξηρομέρου και των τοπικών φορέων για ελεύθερες τις δυτικές ακτές από την καταστροφική Π.Ο.Α.Υ, να προστατεύονται τα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών για ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες και να ακούγετε ο αντίλογος,πως το βλέπετε;Γιατί απ'οτι ξέρουμε ούτε εσείς προσωπικά ούτε το κόμμα σας τάχθηκε υπέρ των αιτημάτων του δήμου και της επιτροπής αγώνα. Απεναντίας οι βουλευτές σας στο Νομό είναι υπέρ της Π.Ο.Α.Υ.
    Με τέτοιες παλιομοδίτικες τακτικές προτίθεστε και εσείς να πολιτευτείτε; Προεκλογικά με τον λαό και τον υπόλοιπο χρόνο με το κομματικό,προσωπικό και συντεχνιακό συμφέρον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο