Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

Δήμαρχος Ξηρομέρου: «Οι διαδικασίες είναι απόλυτα νόμιμες, ξεκάθαρες, κρυστάλλινες και διαφανείς. Αδιαφανείς ήταν οι απ’ ευθείας αναθέσεις που κάνατε εσείς κύριε Γαλούνη με προφορικό τρόπο και όχι οι διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο 4762/2020» (βίντεο).



Στο 4ο θέμα του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε την Πέμπτη στις 30 Ιουνίου, είχαμε μία αναμόρφωση του Προϋπολογισμού του Δήμου ύψους 6.500.000 € περίπου, όπου περίπου 6.300.000 € αφορούν χρηματοδοτήσεις προς τον Δήμο Ξηρομέρου, με κυριότερη τα 6.050.000 € του Αντώνης Τρίτσης, για την οριστική λύση όλων των προβλημάτων της ύδρευσης Αστακού και Δ.Ε. Αλυζίας......
Με αυτές τις εγγραφές των συγκεκριμένων ποσών στα έσοδα του Προϋπολογισμού του Δήμου Ξηρομέρου, έχουμε σε απόλυτο αριθμό τον πιο μεγάλο Προϋπολογισμό του ενιαίου Δήμου Ξηρομέρου από το 2011.
Στην συζήτηση της αναμόρφωσης του Προϋπολογισμού, ο κ. Γαλούνης αναφέρθηκε σε ένα ποσό 143.000 € της αναμόρφωσης και μίλησε για αδιαφανείς διαδικασίες και ότι τα χρήματα θα χαθούν, δεν θα πάνε για πραγματικές ανάγκες και καλό θα ήταν να μπουν για να αγοραστεί άλλο ένα απορριμματοφόρο.
Παίρνοντας τον λόγο αμέσως μετά ο Δήμαρχος, έδωσε απαντήσεις σε όσα ανέφερε ο κ. Γαλούνης, με πιο χαρακτηριστικό σημείο των απαντήσεων του: «Οι διαδικασίες είναι απόλυτα νόμιμες, ξεκάθαρες, κρυστάλλινες και διαφανείς. Αδιαφανείς ήταν οι απ’ ευθείας αναθέσεις που κάνατε εσείς κύριε Γαλούνη με προφορικό τρόπο και όχι οι διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο 4762/2020».
Δείτε και ακούστε μόνοι σας την σχετική τοποθέτηση του Δημάρχου:



mytikaspress.

18 σχόλια:

  1. Φίλε mytikaspress όση προπαγάνδα κ να κάνεις το κρέας δεν γίνετσι ψάρι. Ο Γκεμπελς ήταν μαθητής μπροστά σου. Έχεις ξεπεράσει κάθε όριο γιαυτό κ προκαλείς μόνο γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 8:42 εσένα σου προκάλεσε πόνο ανυπόφορο ο δήμαρχος . Και θα πονας για χρόνια .

      Διαγραφή
  2. ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΧΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ .Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΟΥ ΘΑΝΑΙ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΠΙΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΟ ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως δήμαρχε έχεις το φόβο του πρώην δημάρχου
    Όλο για αυτόν λέτε
    Τον τρέμετε με λίγα λόγια
    ……..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς με κατεβασμένα τα αυτιά τον είδαμε τον πρώην . Και ακόμα δεν είδε τίποτα .

      Διαγραφή
  4. Κύριρ Δήμαρχε αντι πολλών δηλώσεων να μας δώσεις αναλυτική κατάσταση των απευθείας αναθέσεων στην ύδρευση και ο κος ταλαντούχος κος Μάντζαρης κατάσταση των απευθείας αναθέσεων της Κοινοφελούς. Εάν δεν το κάνετε σύντομα είστε πολλαπλώς εκτεθειμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 9:46 έχουμε νεράκι που δεν είχαμε .Εισαι απο τους πρώην απατεώνες ,;

      Διαγραφή
    2. Πες αλεύρι;Αναμόρφωση εφτά εκατομμυρίων σε γυρεύει.

      Διαγραφή
  5. Απορώ γιατί μερικοί επιμένουν για τις απευθείας αναθέσεις. Είπαμε είναι εργαλεία όχι απευθείας αναθέσεις. Σωστά αντιδήμαρχε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οποίος θέλει απευθείας αναθέσεις δουλευει πονηρά εις βάρος τον δημοτών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2:05 εγώ περιμένω να γίνει διεθνής διαγωνισμός για να αγοράσει ο Δήμος χαρτί υγείας .

      Διαγραφή
  7. το ξηρομερο εχει δημαρχο που απαντα στα ωεματα και στη προπαγανδα των εξαπτερυγων της αντιπολιτευσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα δουμε ποιος θα τη βάζει απολιθώματα του γαλουνη. Που έχετε το θράσος να κατηγορείτε τον έντιμο τριανταφυλακη έχει γνώση ο λαός και. Για το γαλουνη και για κρυστάλλινα πρόσωπα που μιλάτε ότι θα κατέβουν για δήμαρχοι ο δήμαρχος ένας είναι που πήρε έναν κατεστραμενο δημο και τον. Ανέστησε και ονομάζετε. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωραία είναι έντιμος. Γιατί δεν δίνει αυτός στη δημοσιότητα αναλυτικά τις απευθείας αναθέσεις στην ύδρευση. Υπαρχουν στη διαύγεισ, αλλά να τις δώσει αυτός. Εκεί στην Κοινωφελή όλα καλά. Μπράβο και σανό/τερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θ δήμαρχος δεν πρέπει νά ασχολείται με τον γαλουνη έχει τα γραφεια τύπου μυτυκα και στο Αρχοντοχώρι έχει δύο γραφεία τυπου που από τό πρωι μέχρι το βράδυ μιλάνε για τον δήμαρχο καλημέρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δήμαρχε πρέπει να σου έχει γίνει εφιάλτης ο γαλουνης γιατί δεν εξηγείται αλλιώς σε κάθε ανακοίνωση εσύ τα γραφεία τύπου και τα παπαγαλάκια με αυτόν ασχολείστε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα γραφεία τύπου στο Αρχοντοχώρι δήμαρχε δεν πρέπει νά μιλάνε από τό πρωί μέχρι το βράδυ όποιοι κατάλαβαν κατάλαβαν καλώς μεσημέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο