Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ : ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 2022




 Πηγη  facebook  Giannis Triantafillakis

 1η ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Ένα πλούσιο πολιτιστικό καλοκαίρι με δρώμενα από τον χώρο του θεάτρου , της παράδοσης,της λογοτεχνίας, της ποίησης, του αθλητισμού ,της παιδικής σκηνής ,της ιστορίας, του έντεχνου, της αγροδιατροφής ,της επιστήμης….

Το πρόγραμμα αναμένεται να τροποποιηθεί-εμπλουτιστεί και με άλλες πολιτιστικές δράσεις .

Ευχαριστούμε τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου ,τους Φορείς ,τις Κοινότητες και όσους συνέβαλαν στην σύνταξη του φετινού Προγράμματος .

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη κο Κοροβέση Νικόλαο και την ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας και τον Πρόεδρο της ,Δήμαρχο Καλαβρύτων κο Παπαδόπουλο Θανάση ,για την υποστήριξη .

Καλό Καλοκαίρι …

 

7 σχόλια:

  1. Ποιος σας είπε ότι οι σύλλογοι των χωριών είναι δικό σας επίτευγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλιστα. Χάντρες κ καθρεφτάκια στους ιθαγενείς έτσι? Για τα αποτελέσματα της εσωτερικής αξιολόγησης έχεις να πεις κάτι? Έχετε διαλύσει το δήμο. Ένα μόνο πράγμα ξέρετε να κάνετε καλά. Τις απευθείας αναθέσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΞΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ .Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ .

      Διαγραφή
    2. Η εσωτερική αξιολόγηση μιλησ2. Ο γεωργουλας ρώταγε με πόνο για τυχόν ευθύνες αιρετών για την αδιαφανη θητεία του, ο κολοβος μασαγε λόγια για το 2011 καο μετά που όλα ήταν στο αέρα. Ο όρκωτος είπε ξεκάθαρα πως τα περισσότερα ξεκίνησαν τέλος 2019 καο μετά. Ε9 αποθήκη, μερική λογιστική αποτύπωση, κτηματολόγιο κτλ. Μην λέμε ψέματα. Ξέρουμε το ακούμε.

      Διαγραφή
  3. Μια έκθεση κόλαφος για τη δημοτική αρχη. Ότι κατηγορούσε μέχρι το 2019 ισχύουν ακομα. Αλλου τα ψέματα για να μπουρδουκλωσετε το τσαλακωμα από την εκθεση. Ακούσαμε ότι αυτά που κατηγορούσαν για το 2010 μέχρι το 2019 αυτα δεν έχουν αλλαξει. Είναι τρία χρόνια λέει στη προσπάθεια. Πόσο θέλουν ακόμα. Μη λέτε ψέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορούμε να μάθουμε με πόσα χρήματα ο φορολογούμενος δημότης θα χρηματοδοτήσει όλα αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο τριάντα φυλακής είναι έντιμος και καθαρός από όλα βρε λαμόγια του γαλουνη που το μόνο που ξέρατε ήταν η καταστροφή και η αρπαχτή Ουστ από δω ρεταλια που έχετε το θράσος να κατηγορείτε τον τριανταφυλακη. Που πήρε ένα δημο διαλυμένο από λες τις πλευρές και τον ξανασηκώσει ψηλά πολύ ψηλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο