Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Εφιστούμε προσοχή προς τους πολίτες του Ξηρομέρου. Έρχονται έντονα καιρικά φαινόμενα.


Αστακός 12.2.2021
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Αγαπητοί συμπολίτες εφιστούμε την προσοχή σας για τις επόμενες ημέρες Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα (άνεμοι), διότι στην περιοχή μας θα εκδηλωθούν επικίνδυνα και έντονα καιρικά φαινόμενα, σύμφωνα με τις προγνώσεις της ΕΜΥ και τις προειδοποιήσεις της ΓΓΠΠ....

Ειδικότερα τα έκτακτα δελτία προειδοποιούν για την περιοχή μας, για εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων και δυνατών ανέμων.

Επίσης εφιστούμε την προσοχή στους χρήστες των λιμένων Αστακού και Μύτικα, να ελέχξουν και να ασφαλίσουν καλά τις βάρκες και τα σκάφη τους.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου


dimosxiromerou

14 σχόλια:

  1. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΖΟΜΕΝΟ ΡΕΜΑ ΣΤΟΝ ΔΑΣΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΎ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΕΙΦΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΨΗΦΗΣΕ ΓΙΑ ΚΆΤΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΑΙ ΑΝ ΤΑ ΣΠΊΤΙΑ ΜΑΣ ΠΛΥΜΗΡΙΖΟΥΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΖΟΜΕΝΟ ΡΕΜΑ ΝΑ ΕΠΈΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Δήμο και περειφερια μαζεύτηκαν υπογραφές και προτοκοληθικαν για το μπαζομενο ρέμα που κολλάει η δουλειά ή ΜΗΧΑΝΟΙΚΙ που είναι τι κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαστε όσες υπογραφές θέλετε δεν πρόκειται να γίνε άλλο θέμα μαζέψαμε υπογραφές το καταθέσαμε στο δήμο επί θητείας γαλουνη κ ούτε ασχολήθηκε κάνεις. Το ίδιο κ για την τωρινή διοίκηση . Άρα φυλέ μου τσάμπα το χαρτί κ το μελάνη .

      Διαγραφή
  3. Να προσκόμιση στον δήμο το τοπογραφικό και τα ψεφτοσυμβολαια πήρε ολλοι την κοινοτική δασική έκταση και τον αγναντευονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προχθές άνοιξαν χαντακι για το αλσύλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΊΛΕ ΤΩΝ 7:40 ΜΗΝ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΉΜΟ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΊΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έρχονται καταιγιδες Πάλι θά πνιγούμε , κάνατε κάτι? Τα Βουλωμένα κ μπαζωμενα ΡΕΜΑΤΑ Χοβολιο κ Βαρκα πότε θα τα ανοίξετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα τα ανοίξουν πριν 30 χρόνια που τα κκλειναν και εκανες την κότα και δεν μιλαγες

      Διαγραφή
  7. ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΑΖΕΦΤΗΚΑΝ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΜΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΗ.ΕΠΙ ΓΑΛΟΥΝΙ ΔΕΝ ΜΑΖΕΦΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς 5:08 τιν κοτα την κανεις εσυ τωρα που εισαι εξουσια γιατι δεν εχετε τα α......α να το ανοιξετε κατσε στη καρεκλουλασου και μη μιλας εμεις λεμε αληθειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΑΣΥΛΙΟ ΣΤΙΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΤΟ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΓΙΝΕΤΕ ΜΟΝΙΜΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΝ ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΚΕΛΛΕΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αφτη που δουλευουν στις δημοσιες υπερεσιες δεν κανουν σωστα τιν δουλια τους ο λαος αγανακτησε γιαφτο το ρεμα που ειναι η νομοι ντροπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΖΟΜΕΝΟ ΡΕΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΤΟΧΟ ΝΥΚΟΚΟΙΡΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο