Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Λαϊκή Συσπείρωση Ξηρομέρου: ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ. LOCKDOWN ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ

  Το πραγματικό της πρόσωπο, αυτό του αυταρχισμού και της αστυνομοκρατίας, έδειξε σήμερα η κυβέρνηση.

Αποφάσισε ο εορτασμός του Πολυτεχνείου του 2020, να είναι μια πιστή αναπαράσταση των γεγονότων της 17ης Νοέμβρη του 1973. Η  απρόκλητη επίθεση απέναντι στα μπλοκ του ΚΚΕ και της ΚΝΕ , τα οποία τηρούσαν απόλυτα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, σε αντίθεση με τους 5000 αστυνομικούς που ήταν στοιβαγμένοι στο κέντρο της Αθήνας, αποδεικνύει ότι φοβούνται και θέλουν να τελειώνουν με το λαϊκό κίνημα, με τις διεκδικήσεις των εργαζομένων. 

Να περνούν ανενόχλητοι, όλα τα αντιλαϊκά μέτρα με πρόσχημα την πανδημία, χωρίς να ανοίγει ρουθούνι και να δημιουργήσουν μια κοινωνία φόβου κι έναν λαό υποταγμένο.

Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Το εργατικό λαϊκό κίνημα είναι πάντα σε ετοιμότητα να απαντήσει στην καταστολή, να ανατρέψει στην πράξη οποιαδήποτε επίθεση σε εργασιακά δικαιώματα και σε δημοκρατικές ελευθερίες.

Η κυβέρνηση της ΝΔ που άφησε αθωράκιστο το ΕΣΥ, διακινδυνεύοντας με εγκληματικά αδιαφορία τις ζωές του ελληνικού λαού, ενώ είχε μήνες να προετοιμαστεί, το μόνο που κατάφερε ήταν να οδηγήσει την ελληνική κοινωνία σε ένα ακόμη lockdown, κάτω από ακόμη χειρότερες συνθήκες, οδηγώντας χιλιάδες ανθρώπους στην ανεργία, και άλλους στην απόλυτη ανέχεια, ενώ με το κλείσιμο των σχολείων δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερες ταξικές ανισότητες στα παιδιά των λαϊκών νοικοκυριών που δεν έχουν πρόσβαση στην τηλεκπαίδευση.

Η Λ. Συσπέιρωση Ξηρομέρου καταδικάζει αυτό το όργιο βίας και καταστολής και απαιτεί την απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων. Ταυτόχρονα καλεί τις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης αλλά και τη δημοτική Αρχή, να πάρουν θέση και να καταδικάσουν την κρατική βία και την κατάλυση του...αστικού συντάγματος, ενώ ταυτόχρονα η τελευταία να πάρει μέτρα ουσιαστικά για τους συμπολίτες μας που πλήττονται από την υγειονομική κρίση.

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ.

LOCKDOWN ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ

 

Λαϊκή Συσπείρωση Ξηρομέρου


3 σχόλια:

  1. Kαι μετά φταίνε οι παπάδες που θέλουν ανοιχτές εκκλησίες τα χριστουγεννα. Μετά από την πορεία του ΚΚΕ θα πρέπει να βγει ο Ιερώνυμος με το δισκοπότηρο στην πλατεία Συντάγματος καθε Κυριακή και να κοινωναει τον κοσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμπαθεστατο ΚΚΕ άστοχη κίνηση η πορεία εν μέσω πανδημίας,οι επιτελείς του κόμματος δεν αφουγκραζονται το δημόσιο αίσθημα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παλεύει και ο Νοντας; Πολύ ευχαριστο αυτό πολύ ευχάριστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο