Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Σοκ: Αυτοκτονία ενός άνδρα «μπροστά στα μάτια» αστυνομικών

 
     Είχε προηγηθεί οικογενειακό επεισόδιο - Ο άνδρας, μετά από επεισόδιο που είχε με τη μητέρα του, έβαλε τέλος στη ζωή του, αυτοκτονώντας με καραμπίνα

Οικογενειακή τραγωδία με έναν νεκρό στα Καλύβια Αττικής, καθώς άνδρας αυτοκτόνησε μπροστά στα μάτια αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ.
Το συγκλονιστικό περιστατικό περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν άνδρα 46 ετών, σημειώθηκε στις 19:50 το βράδυ της Δευτέρας (30/11). Ο άνδρας, μετά από επεισόδιο που είχε με τη μητέρα του, έβαλε τέλος στη ζωή του, αυτοκτονώντας με καραμπίνα.
Το συμβάν έλαβε χώρα μόλις η αστυνομία έσπευσε στο σημείο. Οι γείτονες ήταν αυτοί που κάλεσαν την Άμεση Δράση, ακούγοντας τον καυγά. Μητέρα και γιος διαπληκτίστηκαν, για άγνωστη αιτία στο σπίτι τους, με αποτέλεσμα, όταν η κατάσταση «ξέφυγε» να κληθεί στο σημείο η αστυνομία.
Στη… θέα των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ, ο άνδρας πήγε στο αυτοκίνητό του, πήρε μια καραμπίνα και πριν προλάβουν οι αστυνομικοί να αντιδράσουν «τίναξε τα μυαλά του στον αέρα».
Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής.
πηγή: altsantiri.gr

1 σχόλιο:

  1. Ελα παναγια μου.τι γινεται ρε παιδια?η καραμπινα δινει κ παιρνει τον τελευταιο καιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο