Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Πρόσωπα της Χρονιάς Αχαΐας 2020, ένας θεσμός της Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ».

 
       Το κυνήγι των Προσώπων της Χρονιάς έλαβε τέλος. Με τη συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών αναδείχτηκε ένας κατάλογος με πρόσωπα που κρύβονται πίσω από φωτεινές πράξεις.
Από πράξεις που αποκαλύπτουν το καλό πρόσωπο της κοινωνίας, τα πρωτοποριακά επιτεύγματα στην καινοτομία, τις αξιόλογες προσπάθειες της διοίκησης, τις διακρίσεις των αθλητών μας.  
Ευχαριστούμε όλους εσάς που ανταποκριθήκατε σε αυτό το κυνήγι και αποδείξατε με την αθρόα συμμετοχή σας ότι τα «Πρόσωπα της Χρονιάς» είναι υπόθεση της ευρύτερης κοινωνίας. Για όσα πρόσωπα ή ομάδες προτείνατε και δεν συμπεριελήφθησαν στον τελικό κατάλογο η αιτιολογία είναι ότι ήταν ανάμεσα στα Πρόσωπα της Χρονιάς προηγούμενων ετών ή δεν έκαναν κάποια ιδιαίτερη πράξη εντός του 2020.
 
Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι το έργο της κριτικής επιτροπής ήταν δύσκολο καθώς κλήθηκε ανάμεσα σε δεκάδες προτάσεις να επιλέξει τις επικρατέστερες οι οποίες θα τεθούν σε ψηφοφορία. Επιπλέον επέλεξε τα Πρόσωπα της Χρονιάς που θα είναι εκτός ψηφοφορίας και θα τιμηθούν Τιμής Ένεκεν.
 

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Έργο της Κριτικής Επιτροπής, εκτός από το παραπάνω, είναι η τελική επιλογή των όσων θα βραβευτούν καθώς η άποψή της  βαρύνει κατά 30% στο τελικό αποτέλεσμα, ενώ το υπόλοιπο 70% είναι το αποτέλεσμα της διαδικτυακής ψηφοφορίας. Ο συνδυασμός των δύο αποτελεί το τελικό αποτέλεσμα και αναδεικνύει τους νικητές.
Τα μέλη της Επιτροπής με αλφαβητική σειρά είναι οι εξής:
Ανδρικόπουλος Χάρης αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαΐας, Γερογιάννης Βαγγέλης υπεύθυνος Αθλητικού Τμήματος της εφ. «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ», Κλάγκος Κωνσταντίνος εκπαιδευτικός – σκηνοθέτης, Κουμούση Αναστασία διευθύντρια Εφορείας Αρχαιοτήτων νομού Αχαΐας, Μαστοράκου Άννα πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, Ριζογιάννη Μαρίνα αρχισυντάκτρια εφ. «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ», Τσιμπρή Ηρώ διευθύντρια «Αχαϊκή Αναπτυξιακή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο