Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Εντάχθηκε η πρόταση του έργου της αποξήλωσης ασφαλτικού και κατασκευή νέου σταμπωτού δαπέδου σε τμήμα του παραλιακού μετώπου Αστακού, προϋπολογισμού 124.000 €.


Στις 6 Οκτωβρίου του 2020 σας ενημερώσαμε (δείτε εδώ) ότι το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου, στα πλαίσια της υπ' αριθ. πρωτ. 99/14.04.2020 πρόσκλησης της Αιτωλικής Αναπτυξιακής Α.Ε., που λειτουργεί ως Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης του Ε.Π. Αλιείας & Θάλασσας 2014 - 2020, προτίθεται να υποβάλει πρόταση χρηματοδότησης του έργου με τίτλο: «Αποξήλωση Ασφαλτικού και Κατασκευή Νέου Σταμπωτού Δαπέδου σε Τμήμα του Παραλιακού Μετώπου Αστακού».....
Η πρόταση υποβλήθηκε κανονικά και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε, ότι επετεύχθη ο στόχος της ένταξης του προτεινόμενου έργου, ενδεικτικού προϋπολογισμού 124.000 €. 

Μάλιστα η πρόταση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου, απέσπασε την υψηλότερη βαθμολογία ανάμεσα στις πέντε συνολικά κατατεθείσες προτάσεις και ήρθε πρώτη σε κατάταξη, μέσα στις τρεις πρώτες που θα πάνε προς υλοποίηση. 

Εδώ θέλουμε να πούμε και κάποια λίγα λόγια ως τακτικά μέλη του Λιμενικού Ταμείου, που για εμάς είναι θέση ευθύνης και ανιδιοτελούς προσφοράς στον αγαπημένο μας τόπο και τίποτα λιγότερο ή περισσότερο. 

Αξίζουν εύσημα σε όλο το Δ.Σ. και στον Πρόεδρο τον Αποστόλη τον Ντίνο, αλλά κυρίως στα κορίτσια που δούλεψαν αθόρυβα και αυτή την υπόθεση, με τα μικρά τους λοιπόν, Νέλυ, Βιβή, Αναστασία σας ευχαριστούμε. 

Η νέα κατεύθυνση στο Λιμενικό Ταμείο είναι η πολύ και αθόρυβη δουλειά, σεβασμός στο δημόσιο χρήμα, απλώνουμε τα πόδια μας μέχρι εκεί που φτάνουμε προσπαθώντας να ανταποκριθούμε όσο μπορούμε με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουμε, η εμπιστοσύνη στην ορθολογική και επιστημονική αντιμετώπιση των θεμάτων. Με εξωστρέφεια και άριστη συνεργασία με τα Υπουργεία, την Περιφέρεια, τις διαχειριστικές αρχές και τους γειτονικούς Δήμους, θα προχωρήσει μπροστά το Λιμενικό Ταμείο. 

Με το καλό σύντομα να προκηρυχτεί το έργο, να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί, το δικαιούται ο Αστακός και οι Αστακιώτες, ένα μικρό έργο ανάπλασης σε ένα σημείο που αποτελεί αναφορά για την πόλη και τους κατοίκους του, την παραλία της πόλης του Αστακού, που κάτοικοι και επισκέπτες κάνουν την καθημερινή τους βόλτα. 

Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο της ένταξης και εδώ το επίσημο έγγραφο της βαθμολογίας της πρότασης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου. 

mytikaspress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο