Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

ΑΠΙΘΑΝΟΣ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ! (ΦΩΤΟ)


Σύμφωνα με πληροφορίες της ΑΙΧΜΗΣ, οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό και η συμπολίτισσά μας κάνει… θαύματα μετατρέποντας και αξιοποιώντας ακόμη και παλιά στολίδια....

 Μάλιστα όλα αυτά γίνονται με μικρό κόστος και τα στολίδια κρεμιούνται με το καλαθοφόρο και ανθρώπους της Κοινωφελούς Εργασίας. Ο στολισμός θα επεκταθεί τις επόμενες μέρες και αναμένεται φυσικά και το δέντρο που και αυτό θα βασίζεται στην εντυπωσιακή περσινή κατασκευή, αλλά με πιο εμπλουτισμένο εικαστικό. 

Στολισμός βέβαια γίνεται και στις υπόλοιπες περιοχές του δήμου που και αυτός θα ενισχυθεί στο επόμενο διάστημα καθώς παραλαμβάνονται και άλλα λαμπιόνια. 

Ευχής έργον αυτή η αλλαγή εικόνας να ζεστάνει λίγο και των καρδιές των Μεσολογγιτών και των κατοίκων των υπόλοιπων διαμερισμάτων που είναι σε εγκλεισμό. Η κοινωνία υποφέρει και μαστίζεται από φτώχεια και ανεργία και μακάρι με αυτόν τον τρόπο να αλλάξει λίγο η ψυχολογία. Σε αυτό θα συντελέσει και το άνοιγμα των καταστημάτων που επιβάλλεται να γίνει το συντομότερο για να ζωντανέψουν οι δρόμοι, αλλά και οι εισπράξεις των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. 

Σε όσους εργάστηκαν φέτος για την εικόνα της πόλης αξίζουν συγχαρητήρια. Το σίγουρο είναι πως το Μεσολόγγι έκανε βήματα μπροστά σε αυτό τον τομέα όταν κάποτε κοίταζε με τα κιάλια άλλες πόλεις. 

Δ.Κ. 
aixmi-news.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο