Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Ερωτήσεις προς το Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Παλαίρου κ. Ρούφη Αχιλλέα.

 

 Ερωτήσεις   προς το Πρόεδρο της Δημοτικής  Κοινότητας Παλαίρου.

 
Γράφει ο  Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής 
Μαθηματικός
Μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης
15-11-2020

  

    Πρόεδρε της Δημοτικής Κοινότητας Παλαίρου κ Ρούφη Αχιλλέα, είστε αρμόδιος και υπεύθυνος για ότι γίνεται και έχετε τη πολιτική ευθύνη για ότι δεν γίνεται στη Δημοτική Κοινότητα Παλαίρου.
 
Πάρτε δημόσια θέση ως οφείλετε.

1)   Σας  έχει απασχοληθεί, ως Πρόεδρος του Συμβουλίου και το Συμβούλιο εννοώ, το θέμα της ύδρευσης της Παλαίρου και της ευρύτερης περιοχής; Έχετε αίσθηση ότι κινδυνεύουμε να πούμε το νερό νεράκι;
2)Είστε σύμφωνος ή διαφωνείτε με τη μεταφορά σκουπιδιών στο ΧΥΤΑ που λειτουργεί στη Πάλαιρο από Δήμους πέραν του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας και του Δήμου  Ξηρομέρου;
2)Με ποιες αποφάσεις και ποιου οργάνου του Δήμου έγιναν- γίνονται, τα σε μεγάλης έκτασης μπαζώματα στη θέση ποταμάκι της Παλαίρου;
4)Συμμετείχαν ναι όχι μηχανήματα του Δήμου σε αυτά τα μπαζώματα;
Θέλω καθαρές ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
 
Αυτά για σήμερα. Για τα πολλά άλλα θέματα ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ.
 
  • ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Η μη απάντηση ισοδυναμεί με πολιτική αδυναμία.

 

 

 

 

20 σχόλια:

  1. Μπράβο Δάσκαλε προχώρα. Βάλε πλάτη και εσύ να διώξουμε τον Αποστολάκη και το συναφι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δασκαλε ο ρουφης για να σου απαντησει θα πρεπει πρωτα να του ετοιμασει ενα κειμενο ο βιτσας, το παιδι δεν ασχολειται, ειναι μονο για τη φιγουρα. Δεν ειναι τυχαιο που μονη ασχολεια ειναι που θα παει το φορτηγακι να μαζεψει κλαρια, δεν εχει ιδεα ουτε για τα οχθια, ουτε για τα χυτα, μονος του το λεει δημοσια αλλωστε, δεν ειμαι εγω υπευθυνος, δεν γνωριζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Αχιλλέας υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους υβριστές του Αποστολάκη στην Πάλαιρο, μετά έκανε κολοτούμπα και τον στήριξε, στο τέλος, μακάρι να βγω ψεύτης αλλά, θα είναι πρώτος που θα τον αδειάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευτυχώς που υπάρχει το πρατήριο... αλλιώς ούτε δρόμο να πάμε στα πρόβατα δε θα 'χαμε. ότι θέλουμε πηγαίνουμε απευθείας στον Τσακάλη, ο πρόεδρος έχει ξεχάσει πως είναι η πορτά του δημαρχείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Τάκουλας ήταν μακράν πιο συνεννοήσιμος και το κατείχε καλύτερα αλλά ορισμένοι όταν ψηφίζουν είναι σαν να ρίχνουν πασιέντζα μπας και βολευτούν και δεν κοιτούν πέρα από την μύτη τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το πρατήριο έχει το φορτηγό του Δήμου, έχει τους κουμπάρους με τσάπες και κάνει ρουσφέτια με το δημόσιο χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. Ο Τάκουλας έχασε από τον Τσακάλη, τον άδειασε ο ''κολλητός'' του και αντάλλαξε ψηφοδέλτια με το Ρούφη για να βγει πρώτος και να περάσει τον Βίτσα. Αυτή είναι η αλήθεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με το ΤΟΕΒ Παλαίρου τι γίνεται? Αχιλλέα θυμάσαι που προεκλογικά μπήκες στο συμβούλιο του τοεβ για να φτιάξεις το αρδευτικό? τι γίνεται με αυτήν την υπόθεση ξέρεις ή να ρωτήσουμε τον Τσακάλη τον μικρό να μας πει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ποιος πρόεδρος? ήμουν παρών σε ένα συμβούλιο και πήραν απόφαση για αλλαγή θέσεων στις μπάρες που κλείνει το καλοκαίρι ο δρόμος. Δεν άλλαξε κάτι και τον ρώτησα, η απάντηση που μου έδωσε ήταν ότι αποφάσισαν οι αντιδήμαρχοι να μην γίνει κάποια αλλαγή και ότι αυτός δεν μπορεί να κάνει κάτι!!! αλλά ξέχασα το καλοκαίρι είχε άλλα πράγματα να κάνει, πιο σοβαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aχιλλέα το ξέρεις. Ο πατέρας σου έφυγε με τη στενοχώρια ,για τις λαμογιές που έκαναν οι άλλοι. Σκέψου ότι σε χρησιμοποιούν. Όλα τα χεπ που αφορούν τη Πάλαιρο πρέπει να έχουν βεβαίωση δική σου. Ψάξτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τακουλα ενεργοποιήσου. Ο κόσμος σου εδωσε πιο πολλους ψηφους απ τη προηγουμενη φορά επειδη έκανες δουλειά. Οφείλεις να το τιμήσεις αυτο. Με τη αποτελεσματικότητα του Τσακάλη και την εμπειρία τη δική σου θα λυθουν πολλα θέματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ.. ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ. ΑΡΕ ΤΑΚΟΛΑ ΣΕ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣ... & ΚΟΤΣ... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟ ΤΣΑΚΑΛΗ ΜΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Π Ρ Α Τ Η Ρ Ι Ο Σ Ω Σ Ε Μ Α Σ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι υπάλληλοι δουλεύουν όταν είναι ο Τσακάλης στη Πάλαιρο.
    Όταν ο Τσακάλης είναι Βόνιτσα... HOLIDAYS IN PALEROSSSSS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δυστυχώς εκεί στη Ζαβέρδα αρέσει ο σανός. Πλουτίζουν κάποιοι από το Δήμο, σε αυτούς δίνουν λίγο σανό και τους χειροκροτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα φιλαράκια που λες 9.54 Κατσ... και Κοτσ... τώρα είναι εναντίον του Αποστολάκη, σε ένα χρόνο θα είναι με τον Αποστολάκη και μετά πάλι κόντρα κ.ο.κ. εν ολίγοις δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στη Ζαβέρδα πολλοί( όχι όλοι) ανέκαθεν πηγαίνουν εκεί που υπάρχει σανός. Τι να τους έδινε ο Πάνος ο Πανταζής; Δεν είδατε πολλοί δεξιοί που ψήφισαν το πρατήριο. Την τοπική οργάνωση ,που έβριζαν 25 χρόνια. Αυτά θα γραφούν και θα μείνουν. Όσο για κάποιους τους λέω. Παιδιά θα δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος. Η λεμαργία και η πλεονεξία βλάπτει. Ηρεμήστε. Αχιλλέα κοίτα αυτά που γίνονται γύρω σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αφού στην Πάλαιρο δεν υπάρχει καθόλου ντροπή οι υπάλληλοι του δήμου και γενικά το προσωπικό της παλαίρου παίρνει εντολές όχι από τον πρόεδρο αλλά από τον αδερφό του αντιδημάρχου μην ψάχνετε ευθύνες στον Αχιλλέα αλλού ψάξτε να βρείτε το τι φταίει στην Πάλαιρο τις εντολές τις δίνουν μη εκλεγμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αχιλλέα οφείλεις να απαντήσεις. Μην το παίζεις Κινέζος. Μην κονομάνε άλλοι, και εσύ να δέχεστε κριτική. Από πού και ποιος κουβαλάει αυτές τις χιλιάδες τόνους μπαζώματα ; Συμμετέχουν τα μηχανήματα του Δήμου; Από που παίρνουν εντολές; Συμμετέχουν ιδιωτικά μηχανήματα; Ποιος τους το επιτρέπει και γιατί; Εσύ τι κάνεις; Θα πας απολογούμενος ή κατηγορούμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πρόσεχε Αχχιλεα αν δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα μην εκτιθεσε βροντηξετα και φύγε κάντο σαν τα παιδιά απο την κατουνα αρχίσανε τα οργανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο