Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

ΖΟΦΕΡΗ ΕΚΤΡΟΠΗ! «ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ έχει να συμβεί από το 1973...»


        Με απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας, απαγορεύονται, σε όλη την επικράτεια, όλες οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις, στις οποίες συμμετέχουν 4 ή περισσότερα άτομα, από 5:00 ώρα της 15ης Νοεμβρίου έως και την 21:00 ώρα της 18ης Νοεμβρίου 2020.


Στην ουσία, αυτό συνιστά την αναστολή του άρθρου 11 του Συντάγματος.


Το είχα ξαναζήσει αυτό, το Νοέμβριο του 1973, στη χούντα -τότε ήμουν παιδί και δεν πολύ καταλάβαινα τι συνέβαινε.
Δε μου περνούσε από το μυαλό ότι θα ήταν δυνατό να ξαναζούσα κάτι τέτοιο, σε καιρό ειρήνης. Όμως, δυστυχώς, η ιστορία επαναλαμβάνεται, όχι σαν φάρσα, αλλά ως μία καινούργια επικίνδυνη και απαράδεκτη ζοφερή εκτροπή.

 


 Γιάννης Σιάτρας 

πηγή: http://aigaleopress.blogspot.com

 

 

7 σχόλια:

  1. αφου απαγορευτικε η παρελασι της 28ης οκτωμβριου θα ειναι εκληματικο να γινει οτιδηποτε στις 17 νοεμβρη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή εδώ είναι χούντα στυγνή... εκείνη ήταν Αγία χούντα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης με τίς μαύρες ημέρες τής χούντας, εδώ έχει θέμα με τη δημόσια υγεία, καί τίς επισημάνσεις τής επιστήμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλε 2:35 μν αλλαξεις πλευρο,κοιμησου οπως εισαι,οσο για τς επισημανσεις τς επιστημης ειναι τοσες πολλες που εχουν μπερδευτει ακομα κ αυτοι και δν ξερουν τι αλλο να πουν κ τι να κρατησουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τις παρελάσεις και τις εκκλησίες ορθώς κατά πολλούς τις απαγορεύουν αλλά μην τυχόν και θιχτεί η 17η Νοεμβρίου....Κάτι τέτοιες μέρες ακούγεται και το ΚΚΕ και κάτι άλλοι ακροαριστεροί και να τους απαγορεύουν να κάνουν φιέστες με τη γνωστή σουξεδάρα "Εμπρός λαέ μην σκύβεις μπλα μπλα....."!!!! Ούτε χούντα ούτε τίποτα δεν είναι αλλά απλώς μέτρα για τον ιό. Αν ενοχλήστε ορισμένοι τουλάχιστον να μην ενοχλήστε επιλεκτικά αλλά για όλα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δε μου περνούσε από το μυαλό ότι θα ήταν δυνατό να ξαναζούσα κάτι τέτοιο, σε καιρό ειρήνης. ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΜΟΥ ΜΩΡ ΤΙ ΚΑΚΟ ΣΕ ΒΡΗΚΕ επρεπε να ζεισ λιγο πιο βορεια να δεισ σταλινικεσ απαγορευσεισ μια και καλη οχι απο τισ πορειεσ απο τηη ΖΩΗ ..συμπασχω.... αφου το φοβερωτερο που σου εχει συμβει εινα η καταργηση μιασ πορειασ λογω ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ,ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΑΓΑΖΙ?? ΝΑ ΜΗΝΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ???ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ....ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο