Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ: Πτώσεις βράχων και κατολισθήσεις, να γίνει παρέμβαση στο επικίνδυνο βραχώδη σημείο εξόδου στην ανηφόρα προς Λευκάδα.


       Πολλές φορές στο παρελθόν στο συγκεκριμένο σημείο πέφτουν συνεχώς βράχοι δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα και μικρά τροχαία όπως συνέβη προ ημερών σε 2-3 αυτοκίνητα με κατεύθυνση προς Λευκάδα.

Το ένα αυτοκίνητο ανήκει σε γνωστό συνεργάτη μου σε θέματα οδικής ασφάλειας ο οποίος υπέστη ζημιά όπως δείχνουν οι φωτογραφίες.
 
 
 
Είναι μια ευκαιρία τώρα που άρχισαν οι εργασίες του οδικού άξονα Βόνιτσα Λευκάδα,  η ανάδοχος εταιρία ΑΚΤΩΡ  να το αξιολογήσει εάν είναι δυνατόν να  κάνει εξόρυξη αδρανούς υλικού για επιχωματώσεις και μπαζώματα που η εργολαβία  θα χρειαστεί χιλιάδες κυβικά, ούτως ώστε να γίνει μια μεγάλη διάνοιξη  μαζί με το αυτονόητο να φωταγωγηθεί και να ενωθεί με τον κόμβο για Πρέβεζα.
 
Θα είναι μια ευκαιρία εκεί που είναι το μικρό σημερινό κιόσκι να δημιουργηθεί μεγάλο προαύλιο με  βρύση, έτσι ώστε να σταματούν οι διερχόμενοι οδηγοί, μία καντίνα με  φρούτα και άλλα τοπικά προϊόντα, καθώς και διαφημιστικό υλικό της πόλης μας.
 
 Θα ενημερώσουμε την ανάδοχο εταιρεία την περιφέρεια και τον Δήμο και τους επιβλέποντες να αξιολογήσουν την πρότασή μας διότι άλλη ευκαιρία δεν θα παρουσιασθεί.
 
Δείτε τις φωτογραφίες από το σημείο και το όχημα:
 






 


2 σχόλια:

  1. ο κ Νικάκης γράφει πάντα πρωτότυπες προτάσεις. Και γι αυτό α τον εκτιμαει ολος ο κοσμος για το ενδιαφέρον που δείχνει για τους δρόμους και τους καλούς δρόμους που έχει ανάγκη η περιοχή Αμφιλοχίας Ακτιο Βόνιτσα Λευκά δα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο