Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Παρεμβάσεις του Δήμου Ξηρομέρου στην κοινότητα Χρυσοβίτσας




φωτορεπορταζ: Τζένη Παπαδημητρίου 
 
Ουσιαστική παρέμβαση για τον καθαρισμό του κοιμητηρίου, του κεντρικού δρόμου, των παραδρόμων, και της πλατείας πραγματοποιήθηκαν μέσα σε τρεις μέρες από εργάτες του Δήμο Ξηρομέρου με μέριμνα του προέδρου Τοπικής Κοινότητας. Η αλλαγή είναι εμφανής από σήμερα δεδομένου ότι είχε μεσολαβήσει μικρό χρονικό διάστημα από τη στιγμή που είχαν καθαριστεί πάλι.... 

Ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Χρυσοβίτσας Γιάννης Χρόνης για της εργασίες καθαρισμού που έγιναν στο κοιμητήριο, στους δρόμους, στην πλατεία και για της εργασίες που έγιναν στο δίκτυο ύδρευσης του χωριού του τόνισε: 

Είναι γεγονός ότι ο χώρος του κοιμητηρίου και όλο το χωριό καθαρίστηκε από τους εργάτες του Δήμου ακόμη μια φορά για τούτη τη χρονιά. 
Οι εργάτες καθαριότητας του δήμου, ασχολήθηκαν τρεις μέρες με ιδιαίτερη προσοχή και επιμονή με το κοιμητήριο και γενικά με όλο το χωριό και πραγματικά καθαρίστηκε στο μεγαλύτερο μέρος του. 
Κόπηκαν και απομακρύνθηκαν κλαδιά από δέντρα που εξείχαν στο δρόμο, κόπηκαν τα χόρτα που είχαν «πνίξει» τους διαδρόμους, έφυγαν τα σκουπίδια και από σήμερα το απόγευμα, η χρυσοβίτσα έχει την εικόνα που αρμόζει σε έναν χωριό που πρέπει να σεβόμαστε. 
Ελπίζουμε ότι και οι συνδημότες μας θα φροντίσουν να τον διατηρούν το χωριό μας καθαρό. 
 Ακόμη έγινε τοποθέτηση μιας ακόμα νέας βρύσης στο χώρο της πλατείας και αντικατάσταση διαφόρων ανταλλακτικών σε φρεάτια ύδρευσης του χωριού. 

















































2 σχόλια:

  1. Μπράβο πρόεδρε δίνεις αγώνα μπράβο σου μακράν ο καλύτερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο στον πρόεδρο. Το Ξηρόμερο σε χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο