Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Θετικός στον κορωνοϊό ο Ιερώνυμος- Νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό


Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είναι θετικός στον κορωνοϊό όπως μετέδωσε το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ....
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό». Πριν πέντε μέρες, ο Αρχιεπίσκοπος είχε συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής, όπου ενημερώθηκε για την πορεία της πανδημίας και για τα μέτρα που λαμβάνει η Κυβέρνηση για την αντιμετώπισή της. 

Στο επίκεντρο της συνάντησης των δύο βρέθηκε το άνοιγμα των εκκλησιών στους πιστούς τα Χριστούγεννα. Υπενθυμίζεται ότι είχε μπει σε απομόνωση για προληπτικούς λόγους. 

Πηγή: thecaller.gr
agriniopress

6 σχόλια:

  1. Δυστυχώς, φαίνεται ότι ο κορονοιός δεν εξαιρεί και τους λίγους άξιους της αποστολής τους, λογικούς και σεμνούς από τους αρχιερείς μας, όπως είναι ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και ο Αλβανίας Αναστάσιος. Από καρδιάς περαστικά και σιδερένιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δυστυχώς ο covid είναι μεταφερόμενος από παντού . και από την θεία κοινωνία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας μη τα ισοεδωνουμε ολα.απ τη θεια κοινωνια δεν κολλαει τιποτα.οι ιερεις ανθρωποι ειναι κολλησαν απο εναν αλλον ανθρωπο.οχι απ τη θεια κοινωνια.σταματηστε αυτο το παραμυθακι πλεον κ μην καταπινετε αμασητο οτι σας πουλανε.ανοιξτε τα ματια σας κ κοιταξτε λιγο την πραγματικοτητα γυρω σας.βλεπετε το δεντρο κ χανεται το δασος γι αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε σαν χωρα.ψαξτε να δειτε σ αλλες χωρες τι γινεται.μη μενετε στασιμοι πεταει ο γαιδαρος πεταει.ψαχτειτε.δοξα το θεο ιντερνετ εχουμε ολοι.το ιντερνετ δεν ειναι μονο γισ το φεησμπουκ ειναι για να εξελισσεται ο ανθρωπος..αλλα δεν..

      Διαγραφή
  3. Υπάρχει αλήθεια περίπτωση ο αρχιεπισκοπος να κόλλησε από την θεία κοινωνία; καμία απολύτως! Ο αρχιεπισκοπος κοινωνει πάντα πρώτος. Ποτέ με την αγία λαβίδα. Οπότε τσάμπα ωρύονται οι θειοκοινωνιομάχοι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. με ήπια συμπτώματα και τον έβαλαν μέσα, προφανώς οι ζωές μερικών αξίζουν περισσότερο απο άλλων (βλ Οργουελ, "μερικά ζώα πιο ίσα απο άλλα"), άλλα γερόντια με ήπια συμπτώματα τα κρατάνε σπίτι και πεθαίνουν μόνα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 19 Νοεμβρίου 2020 - 3:35 μ.μ. σωστα τα λες . και ! αννωνυμε 19 Νοεμβρίου 2020 - 1:48 μ.μ. αγαπητε η βαση της θειας κοινωνίας ειναι η μαυροδάφνη που εχει 15-17 % βαθμους οινοπνευματος ,νομιζω οτι τεραστιο ποσο του ιου καταστρεφεται .και δεν μιλαω για το αγιο μυστηριο της θειας κοινωνιας . μιλαω απλα για τα αρχικα υλικα που βαζει ο ιερεας .αλλα εγω προσωπικά δεν ρισκάρω .δεν υπαρχει απολυτως καμια σκόπιμη δογματική χροια σε αυτα που λεω .δεν ειναι αιρετικοί καποιοι ανθρωποι που απλα φωνάζουν για εναν αορατο κίνδυνο δυστηχως ο ιος μας απέδειξε πολλα πραγματα ! για την υπαρξη μας ,την ελευθερια μας και πολλα αλλα . ας προσγειωθούμε ολοι και να προσεχουμε .. βασικο !



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο