Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ-Τ.Κ ΤΡΥΦΟΥ: Δεν εντοπίστηκαν κρούσματα κορονοϊού στην Τ.Κ Τρύφου.


 
     Μετά  από  τις  εικασίες  για 2 κρούσματα στην περιοχή της Τρύφου, ο πρόεδρος της Τ.Κ Τρύφου  Ιωάννης Παύλος  με έντονο το αίσθημα ευθύνης σας διαβεβαιώνει ότι τα κρούσματα αυτά  δεν εντοπίστηκαν  στην Τ.Κ  Τρύφου. 

Μπορεί τα άτομα αυτά να διαμένουν εκτός της Τρύφου και να δηλώνουν μόνιμο τόπος κατοικίας εκεί. Επιπλέον  μπορεί να είναι  μια ψευδής δήλωση  από τη στιγμή που δεν είναι από επίσημα χείλη, όπως αυτά του ΕΟΔΥ και της πολιτικής προστασίας. 

Εμείς στην Τρύφο καθημερινά προσπαθούμε  και τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας, για να προστατεύσουμε τα παιδιά  μας, τους ηλικιωμένους, καθώς και τους ίδιους μας τους εαυτούς   που μένουμε στην Τρύφο. Σε κάθε περίπτωση πρέπει  να τηρήσουμε τα μέτρα προστασίας για την ΠΑΝΔΗΜΙΑ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΗΣ Τ.Κ ΤΡΥΦΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

4 σχόλια:

  1. Δεν ειναι κακο να υπαρχουν κρουσματα
    Κακο ειναι να το κρυβουμε. Κακο ειναι να ζηταμε το ονομα του πασχοντα. Καλο ειναι να γνωριζουμε τον αριθμο των κρουσματων για να ειμαστε περισσοτερο προσεκτικοι ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!! Αν γνωριζουμε,και μασκα θα φοραμε,και αποστασεις θα κραταμε,και απολυμανση χεριων θα κανουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όλες αυτές οι προφυλάξεις μία συνηθεια είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τις τελευταιες μέρες διαβασα δυο διαψευσεις οσον αναφορα τα κρούσματα που ανακοινωθηκαν στο ΤΚ Τρυφου. Γιατι καταχωρήθηκαν Στο ΤΚ Τρυφου αφου δεν υπαρχουν? Καποιος το εβγαλε απο το μυαλο του? Δεν νομιζω. Ανακοινωση του εοδυ ηταν. Και κάτι αλλο. Οταν καποιος κανει τεστ του ζητητε ο τοπος διαμονης Και οχι ο τοπος καταγωγης ( γιατι ειπωθηκε κσι αυτο ) για να κανουν ιχνειλατηση των επαφων του. Και απο οσο γνωριζω δεν εγιναν μαζικα τεστ στους κατοικους για να μπορουμε να λεμε με σιγουρια οτι δεν υπαρχουν κρούσματα. Γιαυτο το καλητερο που εχει να κανει ο προεδρος θα ητσν να επιστησει την προσοχη των κστοικων για πιθανα κρουσματα ( και μακαρι να Είναι ψεματα) για αυστηρότερη τιρηση των μετρων προστασιας. Και μην ξεχναμε οτι στην πλειοψηφία τους οι κατοικοι ανηκουν σε ευπαθείς ομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο