Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Δημήτρης Δημακας: Δεν θα συμμετέχω στο Συμβούλιο Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας την 25 Νοεμβρίου.

      Μας απέστειλε προσκλήσεις η Δημοτική αρχή μόνο και μόνο για την τήρηση του νόμου.
      Δεν θα συμμετέχω στο συμβούλιο την 25-11 που μοναδικό θέμα έχει την Υποβολή προτάσεων για την κατάρτιση τεχνικού προγράμματος 2021 . 

Επιλέγει τη συνεδρίαση δια περιφοράς ,με ένα σημαντικό θέμα, χωρίς καμία εισήγηση και πρόταση για θέμα που χρήζει ανταλλαγή απόψεων - προτάσεων . 

Το τελευταίο διάστημα συντελείτε ένα «έγκλημα» στο Δήμο μας το κλείσιμο των υποκαταστημάτων τραπεζών και εσείς δεν καλέσατε ούτε ένα Τ.Σ . να καταθέσουμε σαν Τ.Κ. έστω ένα ψήφισμα διαμαρτυρίας προς κάθε κατεύθυνση ,συνοδευόμενο με το ψήφισμα του Δ.Σ.του Δήμου.Διαβάστε περισσότερα »

Επίσης δεν φέρατε θέμα το τεράστιο πρόβλημα της υγειονομικής κρίσης για την ενίσχυση των πληττόμενων επιχειρήσεων και των εργαζομενων σε αυτές . 

Όπως:
1 Απαλλαγή ανταποδοτικών δημοτικών τελών για τους επαγγελματικούς λογαριασμούς παροχής ρεύματος για τις επιτηρήσεις που αναστέλουν υποχρεωτικά τη λειτουργία τους καθώς και των εργαζομενων σε αυτές 

2 Απαλλαγή καταβολής των τελών κατάληψης κοινόχρηστων χωρών . 

3 Απαλλαγή τελών επι των ακαθάριστων εσόδων των καταστημάτων (0,5) 

4 Αναστολή είσπραξης βεβαιωμένων οφειλών καθώς και διευκόλυνσης πληρωμής δόσεων ρυθμίσεων 



Δημήτρης Δημακας 




4 σχόλια:

  1. κ Δημάκα , Μια κοινωνία που παρακολουθεί, απαθής τις παρανομίες, τη κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, το πλουτισμό μερικών δεκάδων που μέχρι πριν λίγα χρόνια πείναγαν, το βάπτισμα του νυχτερινού κλάμπ στη χώρα ως αναψυκτήριο( ποιού δόθηκε σχεδόν τζάμπα;) , την αντίληψη ότι ο δήμος είναι μαγαζί των νικητών των εκλογών , την εξαγορά ψήφων, μοιραία φτάνει στη ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ και ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. Μια μείζονα αντιπολίτευση ,με τον επικεφαλής της να συνδιοικεί το Δήμο , να συγκαλύπτει χωρίς να ντρέπεται τις παρανομίες τους, να τους δίνει απαλλαγή από καραμπινάτες παραβιάσεις της νομοθεσία, τότε πρέπει να κατανοήσουν οι πάντες ότι το παιχνίδι είναι στημένο. Αν δεν ξυπνήσουν οι καθαροί Δημότες που είναι η συντριπτική πλειοψηφία τότε θα επιπλέουν στον αφρό οι διαπλεκόμενοι, τα λαμόγια και οι τραμπούκοι. Τα ξέρετε όλα αυτά. Τι κάνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και στις προηγούμενες θητείες του καριολη που ήταν ακριβώς ίδιες ο κασολας έφταιγε;;; άσε ρε φίλε ξυπνήστε λίγο και αν θέλετε πάρτετον με τις κλωτσιές.το παίζει ανεξάρτητος, καραγκούνης, Θάνος μωραιτης, πασοκος,φιλοσολδατικος και σας τα περνάει Όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Δημήτρη συνεχίσε έτσι μια χαρά τα λες . Σε εμπιστευόμαστε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έπρεπε θα διαγράφεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο