Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Συνεχίζεται η διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στον Αστακό που έχει σταματήσει την λειτουργία των αντλιοστασίων.


 Αστακός, 18.9.2020

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

 Ενημερώνουμε ότι η διακοπή ηλεκτροδότησης στον Αστακό συνεχίζεται. Όπως έχουμε ενημερωθεί από την ΔΕΗ υπάρχουν σοβαρές βλάβες στο δίκτυο της, με κόψιμο καλωδίων και πτώσεις σε κολώνες....

Με τους τεχνικούς της η ΔΕΗ προσπαθεί και κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν να ανταποκριθεί στις πολλαπλές βλάβες. Δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση ότι σήμερα θα μπορέσει να επισκευάσει τις πολλές βλάβες και να ηλεκτροδοτηθεί κανονικά ο Αστακός.

Τα αντλιοστάσια του Αστακού στα Λιβανέικα και Μαργωνέικα δεν τροφοδοτούνται με ρεύμα και η ύδρευση στην πόλη έχει διακοπεί και περιμένουμε από τα συνεργεία της ΔΕΗ να δώσουν ρεύμα.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

2 σχόλια:

  1. Το ρευμα στον Αστακο ηρθε στις 14:10 και η "φοβερη" και "τρομερη" δημοτικη αρχη βγαζει ανακοινωση στις 14:20 (η ωρα φαινεται στην ιστοσελιδα του δημου) οτι συνεχιζεται η διακοπη ρευματος και οτι εχουν πεσει κολωνες κλπ κλπ. Προφανως ο ΙΑΝΟΣ σημαδευε τις κολωνες και τα καλωδια του Αστακου γιατι τα γυρω χωρια καθως και καποια σπιτια στην ακρη του χωριου (χοβολιο)ειχαν ρευμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ρεύμα ήρθε Παρασκευή μεσημέρι, ωστοσο Σάββατο μεσημέρι τώρα και το νερό δεν έχει έρθει. Επομένως, η μία βλάβη με την άλλη δεν έχει σχέση. Είναι ανεξάρτητη. Βέβαια συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια... Πότε είχαμε για να έχουμε και τώρα! Το νερό είναι είδος πολυτελείας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο