Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Αγρίνιο: Δεν άντεξε ο σκύλος που χτυπήθηκε από ασυνείδητο οδηγό


 Αναγνώστης της εφημερίδας Συνείδηση και του sinidisi.gr ανέφερε χθες περιστατικό εγκατάλειψης τραυματισμένου ζώου από νεαρό οδηγό.

Πιο συγκεκριμένα, στο τέρμα της κατηφόρας της Ερυθραίας στα φανάρια, ο ασυνείδητος οδηγός χτύπησε το σκυλάκι της φωτογραφίας, το οποίο κειτόταν τραυματισμένο στο πεζοδρόμιο.

Αδιαφορώντας και χωρίς να ακινητοποιήσει καθόλου το όχημά του, απομακρύνθηκε από το σημείο του ατυχήματος.

Στο σημείο υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες. Όμως παρά το γεγονός ότι το παρέλαβε άμεσα ο ιδιοκτήτης του για να του προσφέρει την απαραίτητα φροντίδα, σήμερα τελικά το σκυλάκι δεν άντεξε, καθώς έπαθε εσωτερική αιμορραγία, ενώ το συκώτι του ήταν σε πολύ κακή κατάσταση.

Πηγή: Συνείδηση.

1 σχόλιο:

  1. δυστυχώς είναι πολλοί αυτοί που πρέπει να γίνει αναθεώρηση στο δίπλωμα οδήγησης . ημουν κοντά σε αυτο το γεγονός ... και μικρο παιδί να ήταν θα το σκότωνε .μιας και το σκυλάκι ηταν σχεδόν 80 πόντους απο το πεζοδρόμιο ...οδηγούσε σαν άγαλμα ο τύπος .. του φωνάζαμε δεν σταμάτησε ...μου έδωσε την εντύπωση οτι στερούνταν τα απαραίτητα έγγραφα οδήγησης .υπήρξαν πολύς κόσμος εκεί... είδαν το περιστατικό . θα μπορούσε άνετα να σταματήσει . δεν το έκανε.. όμως ~! το πάτησε με τον τροχό του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο