Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Συμβαίνει τώρα: Συντήρηση αγροτικών δρόμων στον Κάμπο Αγραμπέλου - Χρυσοβίτσας με μηχανήματα του Δήμου Ξηρομέρου.




           Συντήρηση αγροτικών δρόμων στον Κάμπο Αγραμπέλου - Χρυσοβίτσας με μηχανήματα του Δήμου Ξηρομέρου. 
Ένας εγκαταλελειμμένος δρόμος, που έκανε δύσκολη την πρόσβαση των αγροκτηνοτρόφων και των επαγγελματιών που συνδέονται με αυτούς (Μεταφορά Γάλατος , τροφοδοσία υλικών πρώτης ανάγκης ψωμί τρόφιμα κ.λ.π.), γίνονται ενέργειες για να αποκατασταθεί

Επίσης στο σημείο βρίσκονται και αρκετά σπίτια που έχουν μόνιμη κατοικία, και η πρόσβαση είναι δύσκολη και επικίνδυνη με φθορές στα οχήματα. 
Για να ολοκληρωθεί η συντήρηση σε όλους τους δρόμους θα πρέπει να μείνουν τα μηχανήματα τουλάχιστον 4-5 μέρες .















15 σχόλια:

  1. Καλά υλικό από χώμα αν είναι δυνατόν...αυτό αν πει κ βρέξει θα γίνει απροσπέλαστο....να έχουμε να λέμε ότι γίνεται έργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι για τα έργα Απλά βάζουν λίγο μπροστά στα μηχανήματα για να φορτίζουν οι μπαταρίες να μη μείνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως τα μηχανήματα είναιχρεωμένα στη Χρυσοβίτσα. Γιατί τώρα είναι αραγμενα στη Χρυσοβίτσα και αύριο θα δουλέψουν στο κάστρο της Χρυσοβίτσα. μαλον θα έγινε κάποιο μπερδεμα χαχααχαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΑ ΑΦΉΝΕΙ Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΠΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ 2:32 μμ.
    Τι εννοείς ότι τα μηχανήματα είναι χρεωμένα στην Χρυσοβίτσα?
    Τα μηχανήματα όπως αναφέρω (αν διάβασες) γράφω ότι είναι στον Κάμπο Αγραμπέλου- Χρυσοβίτσας και εκτελούν κάποιες εργασίες. Και μάλιστα επειδή όπως λες (σωστά) αύριο θα είναι στο κάστρο των αρχαίων κορόντων (όπως ακριβώς μου διευκρίνισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος αλλά και ο Δήμαρχος θα συνεχίσουν στον κάμπο την Παρασκευή για όσες μέρες χρειαστεί να γίνουν οι διορθώσεις. Η εισήγησή μου ήταν όπως γράφω και στην ανάρτησή μου ότι τα μηχανήματα θα πρέπει να καθίσουν τουλάχιστον 4-5 μέρες για να ολοκληρωθούν όλες οι εργασίες παντού και όχι επιλεκτικά.
    Η ανάρτηση έγινε προς ενημέρωση όλων ότι τα μηχανήματα ήρθαν και πρέπει να ολοκληρώσουν την δουλειά τους , τώρα αν εσύ κατάλαβες κάτι άλλο εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό.
    Ας εκμεταλλευτούμε λοιπόν στον Κοινό κάμπο μας την παρουσία των μηχανημάτων του Δήμου και ας κάνουμε έργο διότι είναι κοινό όφελος και των δύο χωριών .
    Σε ευχαριστώ
    Τάγκας Δημήτριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ενω στο καραισκακη τα εχετε ολα ενταξει τους δρομους που εχουν φραξει και τους εχουν κανειιδιοκτησια τους και που για να πας στο χωραφι σου πρπει να ανοιξεις δεκα πορτες και εχετε υποβαθμισει τις περιουσιες μας θεμα χρονου ειναι δημαρχε να ζητησουμε τη βοηθεια του εισαγγελεα.δεν ειναι πολιτικο το θεμα ειναι θεμα διαβιωσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το δρόμο που άνοιξε στο Βασιλόπουλο ο Πρόεδρος κ άφησε στην μέση ...να μην ενοχλείσε αυθαιρεσιες κ καταπατήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο δήμος δουλεύει σε δύο ταχύτητες στους προέδρους τους μεν και στους προέδρους των δεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μέσα σε ένα μήνα τα μηχανήματα του Δήμου Ξηρομέρου όλα στην Χρυσοβίτσα για δεύτερη φορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα αυτονόητο το κάνουν σημαντικό. Το ότι κάποιοι άνθρωποι δραστηριοποιούνται επαγκελματικα και επενδύουν χωρίς να έχουν κάποια βοήθεια πληρώνουν φόρους και δημοτικά τέλι υψηλά. Χωρίς να έχουν κάποια ουσιώδη βοήθεια. Κάθε μέρα ανεβάζετε φωτογραφίες για το παραμικρό για έργα που είναι αδιανόητο να μην έχετε μεριμνήσει εδώ και χρόνια σαν Δήμος.ανταποδοτηκα είναι τα δημοτικά τέλη και ο Δήμος είναι από τους ποιο ακριβούς με σχεδόν μηδαμινές παροχές σε έργα υποδομής και καθαριότητας το δάσος έχει γίνει ένας απέραντος σκουπιδότοπος. Πρέπει να ντρεπόμαστε που στον δήμο μας υπάρχουν τέτοιοι δρόμοι και χειρότεροι ακόμη και όχι να ήμαστε περήφανοι που μπαλώνουμε τρύπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα μηχανήματα στη Χρυσοβίτσα Εάν δεν κάνω λάθος τα κανόνισε ο ναουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπράβο στη Χρυσοβίτσα κ αγραμπελο που πέτυχε να έχει τα μηχανήματα εκεί ένα μήνα κ να τα ξαναεχει. Ασ ήταν μάγκες κ οι άλλοι πρόεδροι να τα περνάνε κ αυτή. Ας πούμε στη Παπαδάτου ήρθανε για δυο τρεις μέρες δουλέψανε για συγκεκριμένους ανθρώπους κ φύγανε το ίδιο έγινε κ στη μαχαλά. Γι'αυτό μαγκες κ οι ξσοφτσανοι μάγκες κ οι αγραμπελιοτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΡΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΓΑΠΙΤΟ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !!!ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΑΟ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΣΚΑΨΑΝ ΤΟ ΧΑΝΤΑΚΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΧΘΕΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΙΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΞΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ .ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο