Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Πάτρα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις μάσκες στα σχολεία

    Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται στην Πλατεία Γεωργίου από πολίτες σχετικά με την υποχρεωτική χρήση της μάσκας από τους μαθητές στα σχολεία.
Οι συγκεντρωμένοι ξεκίνησαν να φτάνουν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Κυριακής χωρίς όμως να τηρούν τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό.
Υπενθυμίζεται ότι η Κυβέρνηση έχει ήδη κάνει γνωστό την υποχρεωτική χρήση της μάσκας σε μαθητές και εκπαιδευτικούς εντός των σχολικών αιθουσών, με την έναρξη των σχολείων στις 14 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για τη μη μετάδοση του κορωνοϊού.
πηγή: alphapatras.gr

13 σχόλια:

  1. Τις πρώτες εβδομάδες θα διαρκέσουν οι διαμαρτυρίες, αργότερα θα τις συνηθίσουν τις μάσκες και δεν θα μιλάει κανείς. Ο Μητσοτάκης θα είναι για τρεις τετραετίες πρωθυπουργός ας το καταλάβουν μερικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου δεν είναι θεμα ο Μητσοτάκης,είναι το θέμα τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.Καταρχην δεν μπορείς να ζήσεις μ αυτό το πραμα στο πρόσωπο.Θα πάθουνε ψυχολογικα προβλήματα τα παιδιά,άσε τα ανεπνευστηκα που μπορεί να προκληθουν.Ποιος περνει την ευθύνη???????

      Διαγραφή
    2. Φίλε 8:29, είπες την μεγάλη αλήθεια. Ο Μητσοτάκης θα μείνει για πολλά χρόνια πρωθυπουργός. Είναι βέβαιο, όπως έμεινε και ο Γιωργάκης.

      Καλά κρασιά

      Διαγραφή
  2. Την πρώτη εβδομάδα τα σχολεία να λειτουργήσουν εκ περιτροπής.
    έτσι κι αλλιώς οι πρώτες μέρες έναρξης των μαθημάτων
    ανέκαθεν ήταν μέρες προσαρμογής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γίναμε όλοι γιατροί σε αυτή τη χώρα και καταδικάζουμε τις μάσκες και μιλάμε για αναπνευστικά και ευθύνες. Τις μάσκες της υποκρισίας του καθενός και της καθεμιάς από εμάς δεν τις βλέπουμε ούτε ασχολούμαστε. Δυστυχώς σε αυτή τη χώρα είσαι ότι δηλώσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι αλλά? Ακουσες καιρό? Είπε για βροχές?

      Διαγραφή
    2. Εσυ τι δηλωνεις σ αυτη τη χωρα? Εμπορος εξυπναδας??πουλαω εξυπναδα απο του κανα-πεως??

      Διαγραφή
    3. Τι σχεση εχουν ωρε αδερφε οι μασκες βρακια που οχι μονο δεν μας προστατευουν απ τον κορονοιο..αλλα μας βαζουν κ σε μεγαλυτερους κινδυνους μικροβιων κ λοιμωξεων..μασκες κωλοπανα που φοραμε κ θα φορεσουν κ τα παιδια μας 7ωρες σερι συν στα φροντιστηρια ποσες ωρες με τις μασκες τις υποκρισιας που μας τσαμπουνας εσυ?απλα ηθελες να πεις κατι κ ειπες μια μ@λ@κια

      Διαγραφή
    4. Φιλε 11.50
      🤣🤣🤣
      Εισαι ωραιος👍👍
      Πραγματικα η καλυτερη απαντηση🤣

      Διαγραφή
  4. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ανευθυνότητα και η αμάθεια για να μην πω η ημιμαθεια σε όλο της το μεγαλείο!! Κάντε δέηση να μην σας μοιάσουν τα παιδιά σας. Έχετε και άποψη για τις μάσκες ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μονο που εκφραζεσαι δημοσια κατ αυτον τον τροπο δειχνει το επιπεδο ΔΑΠΕΔΟ που εχεις.αν θεωρεις τους γυρω σου αμαθης και ημιμαθης κ τον εαυτο σου μορφωμενο καλυτερα φιλε μου αμμορφωτος.αν εσυ εισαι η προσωποποιηση της μορφωσης τα λογια ειναι περιττα..

      Διαγραφή
  6. ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ, ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο