Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Οριστικός ανάδοχος για τον διαγωνισμό στο έργο «Αγροτική Οδοποιία Δ.Ε. Αλυζίας Δήμου Ξηρομέρου». Διαγωνισμοί και απ' ευθείας αναθέσεις.

Στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, αναρτήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2019, πρόσκληση - γνωστοποίηση για την διακήρυξη δημοπρασίας του έργου «Αγροτική Οδοποιία Δ.Ε. Αλυζίας Δήμου Ξηρομέρου», προϋπολογισμού 595.000 € (δείτε εδώ). ...
Η συγκεκριμένη πρόσκληση - γνωστοποίηση έγινε προκειμένου, όποιος θέλει και έχει τις απαραίτητες εκ του νόμου προϋποθέσεις, να συμμετέχει στον διαγωνισμό, δίνοντας την προσφορά του. 
Ο διαγωνισμός έγινε, και αναδείχτηκε προσωρινός ανάδοχος όπως σας ενημερώσαμε με σχετικό μας δημοσίευμα στις 16 Ιουνίου 2020 (δείτε εδώ). 
Σήμερα σας ενημερώνουμε ότι ο προσωρινός ανάδοχος κατέστη και οριστικός και απομένει η υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο, (προσυμβατικός έλεγχος από το Ελεγκτικό αν δεν κάνουμε λάθος δεν προβλέπεται λόγω ύψους του ποσού) και κατόπιν να γίνει εγκατάσταση του εργολάβου και να εκκινήσει το έργο. 
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο με τον οριστικό ανάδοχο. 
Να πληροφορήσουμε τους αναγνώστες μας, ότι στον 1ο χρόνο της νέας δημοτικής αρχής του Δημάρχου κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη, σας παρουσιάσαμε με επίσημα στοιχεία ότι 5.078.272,71 € δημοπράτησε η νέα δημοτική αρχή μέσω 9 διαγωνιστικών διαδικασιών (δείτε εδώ). 
Με επίσημα στοιχεία σας παρουσιάσαμε ότι 501.046,76 € ήταν οι απ' ευθείας αναθέσεις, δηλαδή 690.815,37 € λιγότερα από το 1.191.862,13 € από τον αντίστοιχο 1ο χρόνο της διοίκησης του κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη (δείτε εδώ). 
Επίσης τα χρήματα των διαγωνισμών σε ποσοστό, είναι για τον 1ο χρόνο της διοίκησης του κ. Τριανταφυλλάκη, 913,53 % παραπάνω από τις απ' ευθείας αναθέσεις. 
mytikaspress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο