Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Κάποιοι πολιτεύονται ως λαφυραγωγοί της εξουσίας και όσων προέρχονται από αυτή.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Γράφει ο  Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής 
Μαθηματικός
-Μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης.
01-09-2020
 
       Από τη Παρασκευή 04-09-2020  αρχίζει ο κύκλος μιας σειράς δημοσιεύσεων.  Κάποιοι πολιτεύονται ως λαφυραγωγοί της εξουσίας και όσων προέρχονται από αυτή. Πολιτεύονται με απύθμενο πολιτικό θράσος και περισσή αλαζονεία. Θα θέσουμε σήμερα μερικούς άξονες προβληματισμού.
1)  Ως γνωστό σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου το Νόμιμο δεν είναι πάντα και ηθικό. Δεν είναι πάντοτε πολιτικά ορθό και δεοντολογικά παραδεκτό.
2)  Σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου η κατασκευή είναι διαφορετική από τη συντήρηση. Το να ονομάζομε  τη κατασκευή συντήρηση είναι σαν να βαφτίζομε το κρέας ψάρι. Αντιλαμβάνονται  οι πάντες αυτό όταν γίνεται έχει μία σκόπευση.


3) Είναι πολύ παράξενο ότι κάποιοι βάζουν την υπογραφή τους σε κείμενα και αποφάσεις προδήλως και καταφανέστατα  παράνομες.
4) Αποτελεί πρωτοτυπία να νοικιάζεται  ένα κτίριο για μήνες, να γίνονται  έξοδα και μετά να  ξενοικιάζεται. Δεν αισθανόμαστε δε την ανάγκη να εξηγήσουμε στοιχειωδώς τι ακριβώς συνέβη.
5) Είναι προκλητικό να παραβιάζονται προκλητικά συμβάσεις που υπογράφτηκαν πριν λίγο καιρό.
6) Είναι προκλητικό δήθεν δημόσια πάρκα να είναι σκουπιδότοποι και όχι μόνο.  


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

10 σχόλια:

  1. Tους ρωτάς το έργο στα Ρεμπελέικα στη Ζαβέρδα πως έγινε; Ποιό όργανο πήρε την απόφαση; Mε απευθείας ανάθεση έγινε; Mε αυτεπιστασία του Δήμου; Πόσο κόστισε; Σου απαντάνε. Αφού έγινε τι ψάχνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστεύει κανείς ότι στη Χώρα στη Βόνιτσα ο Δήμος νοίκιασε αναψυκτήριο;Πιστεύει κανείς ότι στο ποταμάκι Ζαβέρδας και Πογωνιάς ο Δήμος νοίκιασε καντίνες; Πιστεύει κανείς ότι στο Βαθυαβάλι ο Δήμος νοίκιασε καντίνα; Ο Κασόλας αυτά γιατί δεν τα αναδεικνύει; Tι συμβαίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oι δύο Δάσκαλοι και ο Δικηγόρος του Κέντρου Μέριμνας δεν βλέπετε τι γίνεται; Γιατί δεν μιλάτε;Κάποιοι να σταματήσουν να κόβουν εικονικά τιμολόγια. Τελευταία προειδοποίηση. Υπάρχει και το πρώην ΣΔΟΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ένας ψηφίζει να έρθουν τα σκουπίδια από τη Λευκάδα και ο άλλος κουβάλει κ@υσ!μ!. Τι δεν καταλαβαίνετε Δημότες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτοί που βεβαιώνουν και παραλαμβάνουν τη κατασκευή έργου για συντήρηση έργου να σταματήσουν. Τελευταία προειδοποίηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ηθελες κι εσυ κωστα να πολιτευτεις. ποιος ο στοχος σου? δε σε ψηφισε κανεις προφανως γιατι δε σε πιστευει κανεις. εχουμε δημοκρατια κανουμε εκλογες και ο κοσμος βλεπει και αποφασιζει ποιος ειναι πιο ικανος για διακυβερνηση. δεν ειναι για τον καθενα η διακυβερνηση θελει ατσαλινο στομαχι και γαιδουρινη υπομονη και 30 ωρες το εικοσιτετραωρο διαθεσιμες. ρωτα και κανεναν που ηλθε ειδε και απηλθε. δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα. δεν ξερεις και δεν μπορεις να λες και μετα πεταγονται και οι αλλοι οι ξερολες απο κατω και ξερουν αυτοι για μαυρα και ασπρα η ετσι τους συμφερει να λενε. δεν ειδα κανεναν ομως να εχει τα ουμπαλα να βαλει να τον ψηφισουμε τον ανθρωπο να τον δουμε πως θα φυγει νυχτα. καμια φορα ξερετε παρουσιαζονται και ψευτοσωτηρες της μιας τετραετιας και της ρεμουλας οπου μετα αφου τα κανουν ροιδο αποχωρουν με ελαφρα. καποιοι αλλοι ομως προσπαθουν και κανουν πραγματα και οταν δεν τους φτανει η μια τετραετια βγαινουν και αλλη και αλλη κ.ο.κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αναγνώστη 10:31 πμ Είναι ευχάριστο που διαβάζετε και σχολιάζατε τα άρθρα μου. Να το κάνετε συνέχεια. Ίσως βγείτε από τη πλάνη που βρίσκεστε.

    Πρώτον λέτε ψέματα. Λέτε δεν με ψήφισε κανείς. Με ψήφισαν 112 Δημότες, τους οποίους ευχαριστώ από καρδιάς, και η Δημοτική παράταξη που συμμετείχα ήταν τέταρτη στη σειρά.

    Εγώ ψήφους από λαμόγια, κλέφτες του δημοσίου χρήματος, διαπλεκόμενους, από αυτούς που κόβουν εικονικά τιμολόγια ούτε ζήτησα , ούτε ήθελα να με ψηφίσουν. Βέβαια δεν ζήτησα από κανέναν.

    Ας σταματήσουν οι απευθείας αναθέσεις και ας εισπράξουν τα 6.400.000 ΕΥΡΩ που χρωστάνε στο Δήμο οι Δημότες και τότε θα δείτε ποιο θα είναι το εκλογικό αποτέλεσμα.

    Αν είστε τώρα αιρετός ή υπήρξατε αιρετός γιατί δεν δημοσιοποιείτε όπως ο νόμος ορίζει τη περιουσιακή σας κατάσταση. Δηλαδή με πόσα περιουσιακά στοιχεία μπήκατε στη πολιτική και πόσα αποκτήσατε ως αιρετός. Ας το κάνουν οι αιρετοί πρώην και νυν που άσκησαν εξουσία , και τότε για πολλούς , όχι για όλους, θα δούμε πόσα απίδια χωράει το σακί. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

    Άκου αναγνώστη εμένα δεν με ενδιαφέρει η εξουσία, η δόξα και τα χρήματα. Ασχολούμαι με τη πολιτική από το 1977 και θα ασχολούμαι μέχρι το θάνατο μου. Χωρίς καμία ιδιοτέλεια.

    Εσείς και πολλοί άλλοι από πολλές πλευρές δεν θέλετε να ασχολούμαι.
    Σας πληροφορώ και τους πληροφορώ με οποιοδήποτε κόστος προσωπικό θα το πάω μέχρι τέλος.
    Σας πληροφορώ και τους πληροφορώ , θα είμαι ο τελευταίος που θα γελάσω.

    Σας πληροφορώ και τους πληροφορώ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να με εκβιάσει ΚΑΝΕΝΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ και ελεύθερος ενεργός πολίτης και ΟΧΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΥΠΗΚΟΟΣ.

    Σε λίγο καιρό θα γελάσει κάθε πικραμένος. ΟΨΟΜΕΘΑ ΕΙΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ.
    Ραντεβού στα γουναράδικα, με νόμιμα και ειρηνικά μέσα.

    ΔΕΝ σας κάνει εντύπωση ότι από τότε που έμαθα τους αυθεντικούς υβριστές μου έβγαλαν το σκασμό.

    Αν θέλετε μπορώ να σας χαρίσω και το βιβλίο μου.
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΝΑ μάθετε την αλήθεια θέλω.

    Αν γράψετε και το όνομα σας ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
    Ξέρετε με κουκούλα κυκλοφορούν οι φασίστες και τα πολιτικά ζαγάρια.
    Βγάλτε τη κουκούλα της ανωνυμίας και ελάτε να μιλήσουμε για ΟΛΑ τα Δημοτικά Θέματα.

    Ρωτήστε να μάθετε πόσα έχουν πάρει με απευθείας αναθέσεις 50 άτομα. Εύχομαι να μην είστε ένας από αυτούς. Τώρα τι εκτιμώ για σας, θα σας το πω μόλις θα σας δώσω το βιβλίο μου.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Του δώσαμε νοίκια, του φτιάξαμε πολλά που έλειπαν, καινούργιο ΚΔΑΠ δεν έγινε ποτέ και αυτός το νοίκιασε αλλού. Μάλλον τώρα είναι καφετερία. Είναι ψέματα κ Πανταζή Παναγιώτα. Δήμαρχος Αποστολάκης και Κασόλας τι λένε για αυτό. Ο Πάντας αρμόδιος Αντιδήμαρχος και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής για θέματα ΔΕ Ανακτορίου τι λέει. Ποιοι υπέγραψαν από Τεχνική και οικονομική υπηρεσία. Το λόγο έχει η πολιτεία. Η εν λόγω κυρία πόσες αφορμές έχει δώσει. Γιατί ο Δήμαρχος δεν την απομακρύνει; Tι ακριβώς γίνεται; Δημοτικοί Σύμβουλοι τι γίνεται; Γιατί δεν μιλάτε; O ιδιοκτήτης είναι αυτός που υπέγραφε αντί της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και ο Λάκιας είπε όλα είναι καλώς καμωμένα. Τι δεν καταλαβαίνετε Δημότες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο λόγος σου αγαπητέ συμπατριώτη έχει χρόνιες επαναλήψεις και ανακρίβειες

    . Α.εδώ και πολλα χρόνια τον ίδιο λόγο αναφέρεις ..... ΄ ¨Σε λίγο καιρό θα γελάσει κάθε πικραμένος. ΟΨΟΜΕΘΑ ΕΙΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ.Ραντεβού στα γουναράδικα, με νόμιμα και ειρηνικά μέσα.¨¨. Δεν βαρέθηκες να λες την ίδια ατάκα, άλλαξε την λίγο

    Β. Για πολλά χρόνια την ίδια απολογία αναφέρεις στον λόγο σου ¨¨ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να με εκβιάσει ΚΑΝΕΝΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ και ελεύθερος ενεργός πολίτης και ΟΧΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΥΠΗΚΟΟΣ. ¨. Τόσα χρόνια προσπαθουν να σε εκβιάζουν και καθε φορά απολογήσε και μάλιστα λόγο ανασφάλεια σου αναφέρεσε ότι εισαι πεντακάθαρος και ενεργός πολίτης.

    Γ. Στις εκλογές που ήδουν υποψήφιος με τον Νίκο Μωραίτη έγραψες διψητριψήφιοιο αριθμό ψήφων και όχι τρυψίφιο όπως αναφέρεις

    ΔΑΣΚΑΛΕ επάψες πλεόν να μας πείθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 9:22 πμ
    Όταν ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης , όλοι οι Αντιδήμαρχοι κ Βίτσας, κ Πάντας, κ Τσακάλης κ Καρέλου και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής παραπέμπονται στο Πειθαρχικό των ΟΤΑ δεν σου λέει τίποτε. Και ούτε μία ανακοίνωση δεν βγάζουν να ενημερώσουν τους Δημότες δεν σου λέει τίποτε.

    Τότε συνδημότη κάτι συμβαίνει. Οι Δημότες καταλαβαίνουν.

    Πάντως αμφιβάλλω αν κατανοείς τις ατάκες μου. Κερνώ ,έλα να πιούμε καφέ να σου κάνω δωρεάν μάθημα τι εννοώ.

    Ο ρόλος του δασκάλου αυτός είναι. ΝΑ μαθαίνει και να προβληματίζει.

    Είναι πολύ μικρός ο οποιοσδήποτε να με εκβιάσει. ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.
    Αυτό το καταλαβαίνεις; Eίμαι σίγουρος πως δεν το καταλαβαίνεις.

    Ανώνυμα γράφουν οι φασίστες και τα πολιτικά ζαγάρια.

    Εγώ γράφω επώνυμα. Εσύ γιατί δεν γράφεις επώνυμα; Kατανοούν οι ΔΗΜΟΤΕΣ.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο