Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Δυναμική Διαμαρτυρία Για Το Κλείσιμο Του Δημοτικού Σχολείου Μάστρου(Φωτο)

Πρώτη ημέρα, σήμερα, έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς και η τοπική κοινότητα και κάτοικοι της Μάστου πραγματοποιήσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ζητώντας να παραμείνει ανοιχτό το σχολείο.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ agriniosite.gr .....


Επίσης ο Σύλλογος ενημερώνει πως θα βρίσκεται και αύριο, Τρίτη στην αυτοψία που θα πραγματοποιηθεί από υπηρεσιακούς παράγοντες με στόχο το άνοιγμα του Δημοτικού Σχολείου Μάστρου. 
Καταγγέλλουμε για μια ακόμα φορά την ανάλγητη πολιτική συγχωνεύσεων του υπουργείου παιδείας και δηλώνουμε ότι είμαστε δίπλα στον αγώνα των μαθητών, γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Μάστρου που τόσο άδικα συγχωνεύτηκε σε ένα 4/θέσιο οργανικά δημοτικό σχολείο με έδρα τη Γουριά!!! 
Ο σύλλογος μας εκτός από σήμερα, θα είναι και αύριο το πρωί παρών στην αυτοψία που θα πραγματοποιηθεί από υπηρεσιακούς παράγοντες, δίπλα σε μαθητές και γονείς με τελικό στόχο το άνοιγμα του Δ.Σ. Μάστρου ώστε όλοι οι μαθητές να κάνουν μάθημα στο σχολείο του χωριού τους αλλά και να μη χαθεί καμία θέση εκπαιδευτικού όλων των ειδικοτήτων που υπηρετούσαν στη σχολική μονάδα όλα αυτά τα χρόνια!!! 
για το Δ.Σ. 
Ο πρόεδρος                                       Ο γεν. γραμματέας 
Ευθυμίου Δημήτρης                         Κυριακίδης Γεώργιος 








agriniosite

1 σχόλιο:

  1. Κανένα σχολείο δεν πρέπει να κλείνει, ακόμα και αν ένα χωριό έχει ένα παιδί. Υπάρχει τρόπος .Ήρθε ο καιρός να δώσουμε αξία στους θεσμούς και όχι στις εύκολες λύσεις. Είναι ο μόνος τρόπος να κρατήσουμε την κοινωνία όρθια.Να μην παραιτηθούν οι κάτοικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο