Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Η ακόμη πιο μεγάλη Εγκληματική Ανευθυνότητα , η Ανικανότητα και η ψευτιά Σαμαλέκου σε όλο της το Μεγαλείο,αφού έφθασε στο σημείο να έχει ανοιχτά αντλιοστάσια και καπάκια δεξαμενών

Η  ακόμη πιο μεγάλη  Εγκληματική Ανευθυνότητα , η Ανικανότητα και η ψευτιά Σαμαλέκου σε όλο της το Μεγαλείο,αφού έφθασε στο σημείο να έχει ανοιχτά αντλιοστάσια και καπάκια δεξαμενών  .!!!!...
Στην προηγούμενη ανάρτησή μας  για την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής  με τον από ημέρες σπασμένο αγωγό λυμάτων και  το θέατρο Σαμαλέκου με τον γερανό και το μοτέρ είχαμε γράψει :
μήπως μπορούσε να μας έδειχνε εκείνη την στιγμή τα  χάλια εσωτερικά του εν λόγω αντλιοστασίου ;;;
Έτσι επαληθευτήκαμε πλήρως για την υποψία μας  σε αυτά που ρωτούσαμε.!!!! 
Χθες το πρωί όπου πηγαίναμε στο Μεσολόγγι τρία μέλη της παράταξης μας,  είδαμε  με έκπληξη  τις πόρτες της περίφραξης και του αντλιοστασίου  του Δήμου στην δεξαμενή  στα Λιβαναίϊ,κα Αλώνια  εντελώς ανοιχτές , όπως ήταν και το μεσημέρι που γυρίζαμε ανοιχτές  ,αλλά και το απόγευμα που πήγαμε πάλι και μέχρι που σουρούπωσε ξανά  ότι παρέμεναν ορθάνοιχτες και φαίνεται πως το τρίτο μοτέρ είναι βγαλμένο από καιρό ,αφού ,οι αναμονές του είναι σκουριασμένες  και τρέχει και νερό από την βάνα , η οποία είναι κλειστή και το τροφοδοτεί όταν λειτουργεί   και το άλλο το δεύτερο  δεν  δουλεύει ούτε σήμερα , με αποτέλεσμα στο αντλιοστάσιο αυτό από τα (3) μοτέρ να λειτουργεί μόνο το ένα,   εκείνο με το θαλασσί χρώμα που φαινόταν στον γερανό, γι αυτό ο μισός Αστακός  μετά τις  5 το απόγευμα δεν  έχει σταγόνα νερό, φαίνεται επίσης  πως οι τσιμούχες του δεν είναι καινούργιες ,με αποτέλεσμα να διαρρέει αρκετή ποσότητα νερού με την οποία ξεδιψούσαν  και έπαιρναν το μπάνιο τους τα γουρουνάκια και  αρκετά γίδια έπινα τρεχούμενο νεράκι  , αφού το νερό φαίνεται  σε μεγάλη απόσταση από το αντλιοστάσιο  .!!!!!
 Σήμερα στις 11:00 π.μ  που ξαναπήγαμε ,για να δούμε αν η πόρτα της περίφραξης  και του αντλιοστασίου παρέμεναν ανοιχτές  , μας ήρθε η σκέψη να δούμε,  αν τα δύο διαμερίσματα την δεξαμενής στην  είναι κλειστά με λουκέτα  και εκεί μείναμε άναυδοι, αφού τα καπάκια ήταν ανοιχτά και υπήρχε δίπλα στο διαμέρισμα προς Μεσολόγγι   ένα ανοιχτό παλαιό λουκέτο ,αλλά στο καπάκι προς Αστακό  που επίσης ήταν ανοιχτό  ήταν σκουριασμένοι και χαλασμένοι οι μεντεσέδες , πράγμα  που σημαίνει, πως είναι έτσι από αρκετό καιρό  .
Φεύγοντας από εκεί ανεβήκαμε και στην Κεντρική Δεξαμενή του Αστακού πάνω από την πόλη στο δασύλλιο , όπου εκεί είδαμε , στο διαμέρισμα προς Μύτικα να είναι κλειστό το καπάκι της δεξαμενής με ένα μικρό λουκετάκι και το διαμέρισμα προς Μεσολόγγι να είναι κλειστό το καπάκι ,αλλά χωρίς το λουκέτο, αφού υπήρχε ένα μικρό  λουκετάκι επάνω στο τσιμέντο  και όχι λουκέτο ασφαλείας όπως υπήρχε παλαιότερα.
Έτσι λοιπόν λόγω της εγκληματικής αδιαφορίας και ανευθυνότητας του υπεύθυνου Αντιδημάρχου   Ύδρευσης κυρίου Φίλιππα Σαμαλέκου , υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος  είτε να πέσει μέσα στις δεξαμενές κάποιο ζώο ή ακόμη και να υπάρχει κάποια  κακόβουλη ενέργεια ανεμπόδιστα από κάποιους , που μπορεί να τεθεί άμεσα σε κίνδυνο η υγεία και η ζωή χιλιάδων κατοίκων της πόλης του Αστακού .
Μα καλά πέρα από τα χοντρά σας ψέματα με τα οποία ανεπιτυχώς προσπαθήσατε , να αποκρύψετε τις ευθύνες σας ,που έμεινε εξαιτίας σας ο Αστακός μια ημέρα χωρίς νερό , δεν έχετε ίχνος υπευθυνότητας και έχετε εντελώς ανοιχτή όχι μόνο την πόρτα της περίφραξης  και την πόρτα του Αντλιοστασίου , που έτσι μπορεί να μπει μέσα  ανεμπόδιστα ο οποιοσδήποτε και να πάρει μοτέρ και αντλίες σαν κύριος  και να φύγει ή να προκαλέσει ανεμπόδιστα όποια ζημιά θέλει άνετα και εύκολα  αλλά  το πλέον τραγικό, αλλά άκουσον άκουσον ,να έχετε τα καπάκια των δεξαμενών ανοιχτά και χωρίς λουκέτα  ασφαλείας  .!!!!
Μετά από αυτές τις εικόνες τραγικής ανευθυνότητας , εάν σας έχει μείνει ίχνος αξιοπρέπειας    κύριε Σαμαλέκο , θα πρέπει άμεσα  να υποβάλετε την παραίτηση σας .
Εάν δεν το κάνετε και παραμένετε  γαντζωμένος ανερυθρίαστα στην καρέκλα του Αντιδημάρχου , τότε θα πρέπει μετά από αυτά ,που αποκαλύψαμε στους Δημότες , ο Δήμαρχος να  σας αποπέμψει άμεσα .
Εάν δεν το πράξει αυτό ο κύριος Δήμαρχος , τότε αυτά τα χάλια με τις εικόνες πλήρους και εγκληματικής εγκατάλειψης  στα Αντλιοστάσια  θα βαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο τον Δήμαρχο .!!!!
Επειδή δεν ξέρουμε όμως, τι θα πράξετε εσείς κύριε Σαμαλέκο ή ο κύριος Δήμαρχος και για πόσο καιρό θα είναι ανοιχτά τα πάντα στις δεξαμενές και τα αντλιοστάσια , εμείς σήμερα το μεσημέρι καταθέσαμε Ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του κυρίου Σαμαλέκου , για βαριά παράβαση καθήκοντος , με την οποία θέτει   σε κίνδυνο την υγεία ή και την ζωή ακόμη των κατοίκων του Αστακού .
Υ.Γ .
Όσο για την επισκευή του αγωγού των λυμάτων ,αφού στην αρχή λέγατε στους πολίτες , επειδή οι υδραυλικοί του Δήμου δεν μπαίνουν, να επισκευάσουν αγωγούς λυμάτων ,αφού ανήκουν στην υπηρεσία ύδρευσης , δεν μπορούσατε να πληρώσετε 10.000 ευρώ , που σας ζητούσαν κάποιοι ιδιώτες ,για να την επισκευάσουν , ασφαλώς ελπίζουμε ,να μην αληθεύουν αυτά .
Αφού εάν δεν είχατε τους αρμόδιους υδραυλικούς όπως ακούστηκε , θα μπορούσατε ,από την πρώτη ημέρα  να πάτε με το JCB του Δήμου και το μικρό φορτηγό και να παίρνατε έναν ιδιώτη υδραυλικό και έναν εργάτη και ένα μέτρο σωλήνα   , που μέσα σε δύο ώρες θα είχαν επισκευάσει πλήρως την ζημιά με λιγότερο από 200 ευρώ  .!!!!
Αλλά την αφήσατε τόσες ημέρες, ως δικαιολογία από ότι φαίνεται και αφού αγοράσατε 8 κομμάτια 6μετρες  σωλήνες αποχέτευσης ελαφρού τύπου ( για αντικατάσταση του  επιφανειακού αγωγού  σε   λιγότερο από 50 μέτρα  όπως φαίνονται στις φωτογραφίες ) , ο οποίος ψευδός αναφέρατε σε πολίτες ,ότι κατασκευάστηκε στην θητεία Παναγιώτη Στάικου  και δεν πιστεύουμε με αυτά τα τερτίπια , να φθάσει το κόστος του αγωγού σε κανένα πεντοχίλιαρο , γιατί τότε θα υπάρχει μεγάλη μάσα με τα λύματα .
Ίδωμεν.!!!
Υ.Γ 2
Παρακαλούμε τα Blogs να αναρτήσουν και τα Videos.

Αστακός 11/9/2020
Εκ του γραφείου τύπου της Δημοτικής Παράταξης
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου .

















14 σχόλια:

  1. Όσο ήταν ο Νιαφας και ο Σφιχτερμαν ολα ήταν τέλεια,αλλα τότε ήσουν
    Αοματος δεν ήξερες τίποτα. Καλά κρασια.Μπεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτα η αναζωογόνηση δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με το νερο. Το πρόβλημα είναι πολλά χρόνια έχουν δίκιο έλεγαν και λένε πατερίτσα του γαλιυνη.Εκςι στην αναζωογόνηση αφού αγαπάτε το ξηρομερο κοιτάξτε να βοηθήσετε και μη βγάζετε Κάκια. Γιατί το 17% θα γίνει 5% και μετά κλαμααααααααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλιππε κάντους όλους να τρέχουν .....θα ψάχνουν τον δεύτερο σε τρία χρόνια σε ψήφους.
    Προχώρα μην μασάς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για ψάξτε καλά αναρτήσεις επί Γσλούνη και να δείτε για το ίδιο θέμα ,πως είχε ο αόματος ανάρτηση για την πάρα κάτω δεξαμενή στου Μαργώνη που δεν υπήρχαν και τότε λουκέτα ;
    Εμείς και τότε κάναμε το καθήκον μας ,αλλά εσείς τρώγατε παρεάκι με Γαλούνη .
    Τσιμουδιά λοιπόν που έχετε το θράσος να βγάζετε και γλώσσα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λυστε τα χέρια του Σαμαλεκου κύριε δήμαρχε και μην φοβάστε το πολιτικό κόστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλο ειναι που μαθενουμαι καποια πραγματα απο τον Σταικο. μεχρι τωρα οταν δεν ειχε νερο ο αστακος μας λεγαν πως φτεναι οι παρανομες παροχες , οχι οτι δεν λητουργουν υα μοτερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΡΕ ΣΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΔΗΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΗΖΗΣ ΟΣΟΥΣ ΚΡΙΥΗΚΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΣΑΜΑΛΕΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΤΡΕΠΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΑΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΟΡΙΦΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να μπει ο δήμος σε επιτήρηση κ να απαγορεύσει σε όλους αυτούς να ασχοληθούν με τον δήμο ξανα κ ποτε οι ίδιοι απο δω κ απο κει Φταίμε εμείς που κοιμόμαστε οταν ψηφειζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΣΕΙ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν έχετε μάθει να γράφετε δύο λέξεις της προκοπής κατά τα άλλα θέλετε να γράφετε σχόλια και να βγάζετε δήμαρχο κατά τα γούστα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έκανες ένα ακόμη λάθος ασυγχώρητο αυτή τη φορά κε Στάικο και να δω ποιός θα σ ακολουθήσει στον κατήφορό σου. Το δικαστήριο όποτε και εάν γίνει θα ακούσει τα δικά σου ανδραγαθήματα στην ύδρευση και σε τι κατάσταση ήταν τα δίκτυα και τα αντλιοστάσια όταν έφυγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 10 ιδιότητες παροχών στο ριβιο χρωστούν 120 000€ τι λέει ο Σωτήρης για αυτό . μόνο ξέρει να κάνει κριτική στον φιλλιπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΦΙΛΛΙΠΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όταν το πρωί κόβει παροχές ο φιλλιπας το απόγευμα με ποιανού εντολή ξανά γίνεται σύνδεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο